2024'ün moda rengi ekru ve şeftali! Dolapları değiştirmeye hazır mısınız?

2024 yılının moda renklerinin başında ekru ve şeftali geliyor. Birbirine de uyumlu olan bu iki rengi kombinlemek oldukça kolay. 2024 kış trendlerinin yükselen rengi olan ekru dahil olduğu her parçada kış kasvetini dağıtıyor. İşte 2024'ün moda renkleriyle kombin önerileri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2024 kış gardıroplarını hazırlamaya başladınız mı? 2024 trendlerinde moda renk olarak şeftali ve ekru tonları öne çıkıyor. 2024 kış gardıroplarınızın klasiği olmaya aday ekru ve şeftali tonları dolaplarınıza renk getirecek.

Lüksün rengi olarak bilinen ekru kışın karanlık havasından kurtarırken şeftali tonları enerjiyi ve yazı hatırlatıyor. 2024 kış modasının favorisi ekru hemen hemen her tonla kombinlenebiliyor.

Lüksün rengi olarak bilinen ekru rengi, kar manzaralarını çağrıştırsa da elegan görünümü ve konforlu hissiyatıyla, optimist bir tavra bürünmemizi sağlıyor.

ŞEFTALİ TONU NASIL KOMBİNLENİR?

2024'ün moda renklerinden olan şeftali tonu nezaketi, sıcaklığı ve modern zarafeti temsil ediyor. Bu renk 2024 yılında modadan sanata ve dekorasyona dek her alanda kendini gösterecek.

Film festivallerinden açılış galalarına kadar kırmızı halıların en güzel elbiselerine eşlik eden bu renk zengin ton skalasına sahip. İşte 2024'ün moda renkleriyle kombin örnekleri...