2024'ün İlkbahar Yaz gelinlik trendleri! Duvaklar geleneksel, gelinlikler iddialı

2024 İlkbahar/Yaz gelinlik trendleri yaz düğünlerine hazırlanan gelin adayları tarafından merak ediliyor. Markaların modaya yön veren koleksiyonları görücüye çıktı. Vitrinler gelin adayları için ilham veriyor. Geleneksel duvağın, mini elbiselerin ve belirgin kesimlerin hakim olduğu, 2024 İlkbahar/Yaz moda şovlarının en iyi gelinlik trendleri bir arada.

2024 İlkbahar/Yaz gelinlik trendleri merak ediliyor. Bahar ve yaz mevsiminde evlenecek gelin adayları gelinlik modellerini araştırıyor. Birçok gelin de New York, Londra, Milano ve son olarak Paris modasını takip ediyor.

Alem Dergisi'nde yer alan habere göre ünlü markalar bahar ve yaz düğünlerine hazır.

Trendlere şöyle bir baktığımızda, cesur gelinliklerin podyumda yerini aldığı bu sezonda, hafif ve mini kesimlere transparan görünümün eşlik ettiğine rastlıyoruz.

İşlemeli, minimalist, kısa ama iddialı gelinliği deniz kenarında bir kutlama için ideal görünüm sunuyor. Stella McCartney'nin dantelli şeffaf gelinliği ve Victoria Beckham'ın iddialı beyaz görünümü ise kuralları baştan yazıyor.

Yılın bir diğer dikkat çekici gelinlik modası detayı ise duvak. Balenciaga'nın geleneksel gelinliği ve Dolce&Gabbana'nın korseyle bütünleşerek duvakla kapanan görünümü, bu modaya ayak uyduran beyaz stillerden. Gelinlik modelleri özgünlüğünü kendisini süsleyen detaylarda ve malzemelerde bulur. Moda tasarımcıları 2024 İlkbahar/Yaz sezonu için gelin adaylarının vücudunu belirli açılardan ortaya çıkaran cut out detaylarla süsleyerek bu nüansları belirginleştiriyor. Schiaparelli gelinlik ise, korsenin etkileyici darbesini artırmak için göğüs altında kesiklerle süslenmiş bir görünüme imza atıyor. Bu yılın düğünlere yön verecek gelinlik modelleri, iddialı kesimleri büyülü bir görünüm yaratıyor.