2024'te bunları ilişkinize yerleştirin! Kalbin ritmini değiştiriyor

Birçok insanın ilişkisini bitirme nedeni sorulduğunda ''Heyecanımı kaybettim'' deniliyor. Peki, en iyi ilişkiyi yaşamanın sırrı nedir? 2024'e girmeden ilişkileri üzerine düşünenler için öneriler hazırladık. İşte sevgi dilini değiştiren 2024 aşk önerileri..

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Her ilişkinin kendine has bir sevgi dili vardır. Hepimizin sevgiyi hissetmeye, hissettirmeye ve takdir edilmeye ihtiyacı vardır. Çünkü ilişkiler birbirini besleyerek devam eder. Aksi durumlar ilişkileri bitme noktasına getirir. 2024 için yepyeni bir sevgi diline ne dersiniz? İçinizdeki kelimelerin kilidini açın. Anahtarı bizden...

1. Sevgi dolu iletişim

İlişkilerde "O yapsın, o söylesin" cümleleri karşılıklı olarak insanı yorar. Bunun yerine iltifatlar, cesaret verici sözler ve sevgi dolu sözler tüketin. Siz bir adım atın. Bu "Seni seviyorum" da olabilir "Sen harikasın" da olabilir. Her türlü çabaya değer verdiğinizi gösterin.

2. Hediye

Hediye ilişkileri besler fakat bu da maddiyat yarışı haline gelmemelidir. Önemli olan hediyenin karşıdaki kişiye nasıl hitap ettiğidir, maliyeti değil.

3. Fiziksel dokunuş

Bazen sessiz bir yürüyüş de terapi gibidir. Ama bu yürüyüş neden el ele olmasın? İnadı bırakın ve bir adım atın. El ele tutuşmak, sarılmak veya sırtını sıvazlamak küçük ama insana kendini iyi hissettiren dokunuşlardır.