2023 yılının trend saç modeli! Çekiciliği artıran topuz modelleri

2023 yılının salaş tarzı saç tasarımlarına da yansıdı. Topuz modellerin yoğunlukta olacağı tarzlarda salaşlık ön planda yer aldı. Balerin topuz denilen bu saç tasarımları özellikle özel davet ve ofis şıklığında sıklıkla kullanılmaya başlandı. İşte 2023 yılının trend topuz saç modelleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Giyinmenin en rahat olduğu yol olan 2023'te modanın yanı sıra saç ve makyaj tasarımlarında da değişimler meydana geldi. Bunların başında saç tasarımları yer alıyor. Saçların daha dikkat çekici olmasını sağlayan topuz tasarımlar 2023 yılında her yerde görülecek.

Stilist uzmanlarının balerin topuzu olarak yorumladıkları bu tarzla salaş giyimin de kullanımında yeni bir boyut yakalandı.

Tepeden daha sıkı olan topuz modeli, özel davetlerde abiyelerde kullanılır. Trend saç modeli olarak en sık bu tasarımı Hailey Baldwin ve Gigi Hadi kullandı. Kırmızı halıda boy gösterdi.

Örgüyle yapılan bu karma saç tasarımı ise daha çekici hale gelir. Topuz tasarımların sık sık kullanıldığı örgü modellerdeki bu gevşekliğe en çokta parlak tokalar gider.

2023 yılının en masum trendi! Yakalarla yapılan efsane kombinler