2023 yılının ilkbaharına eşlik edecek deri ceketler! Şimdi büyüleme zamanı

2023 yılının ilkbahar moda haftasında yansıyan deri ceketler trençkot, sporcu ve blazer olarak sınıflandırıldı. Serseri stile hizmet eden deri ceketler ve kombinler adeta büyülemeye zamanı geldi. İşte 2023 yılının ilkbaharında ortalığı yakacağını deri ceketlerle kombinler...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

80'li yılların sokak stilinde sık sık kullanılan deri kumaş 2023 yılının her alanında kullanılırdı. Trençkot, sporcu ceket ve blazer ceket olarak kullanılan deri ceket şimdiler de ise adeta sokak tarzının başrol oyuncusu oldu.

Deri 2023 yılının ilkbaharında sık sık rastlayacağımız en güzel parçalardan biri olacak. Kot ceket ya da kumaş trençkotlar yerine tercih edilecek olan deri Matrıx filminden fırlamış bir kombine imza atacak.

İŞTE DERİ CEKETLE YAPILACAK KOMBİNLER

Trençkot deri ise daha klasik ve keskin kombin anlayışına sahip olanların tercih ettiği bir parçadır. Uzun olan bu deri ceketler sayesinde en hızlı kombini yapabilirsiniz. Şıklığınıza şıklık katacak ve sizin tarzınızı ortaya koyacak kombinlerin başını çekecek.

Sporcu kesim olan deri ceketler ise sizi olabildiğinde sokak modasının içine taşıyacak. Stilinizi kusursuz gösteren bu tarza hazır olun.

Blazer ancak oversize kesimin daha fazla olduğu deri ceketler sayesinde ofis şıklığını yakalayabilirsiniz. Bu tarz sizin diğerlerinden öne çıkartacak. Tam bir gotik giyim tarzı olan bu ceketle etek pantolon kombinlerinin hepsini yapabilirsiniz.

Eskimiş kıyafetleriniz çöpe atmayın! Modanın geri dönüşümüne imza atın