2023 yılının en absürt moda koleksiyonları! Sokakları saracak göz yakan kombinler

2023 yılı oldukça farklı kombinlerin olacağı bir yıl olacak. Dev markaların birbirinden absürt koleksiyonlarını tanıttığı 2023 yılında sokaklarda göz yakan kombinler yer alacak. İşte 2023 yılına damga vuracak olan absürt moda...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

İlginç, çarpıcı ve sıra dışı bir 2023 yılı bizleri bekliyor. Moda anlamında değişen tasarımlarda ilginç koleksiyonlar tanıtıldı. Baştan aşağı markaların isimlerini döşedikleri tasarımların yanı sıra en absürt çizim biçimleriyle yer alan parçalarda tanıtıldı.

2023 yılı modanın en değişik yılı olacak. Tasarımcıların hayal dünyasını yansıttığı bu absürt moda tasarımları bir de sokaklarda yer alacak.

İŞTE 2023 YILINA DAMGA VURACAK OLAN ABSÜRT MODA!

En ilginç ceket tasarımları bu yıl sokak modasının göz bebeği olacak. Vakka yakalar, subay desenler derken şimdide çiçek bahçesi ceketler öne çıkacak.

Öte yandan göz bozan optik illüzyon takımlar ise göz kanatmaya geliyor. Tasarımcıların bir tablo eseri gibi yaptıkları bu kombinlerde tanıtım sırasında kullanılan terlikler ise ağızları açık bıraktırdı.

En ilginci ise pembe takımlar oldu. Barbie tarzı olan bu takımlarda öne çıkanlar arasında markanın tasarımlara isim döşemesi oldu. Ayrıca pembe bir cinsiyet rengi olmaktan çıkarıldı.

Çizimler tablolar renkler desenler derken 2023 yılının absürt modasına dair detaylarda şapkalar ön planda oldu.

Güzelliğiniz göz dolduracak! 2023 yılının en trend kırmızı kıyafetler...