2023 yılından 2024 yılının moda trendleri belirlendi! Yok artık denilecek tarzlar

Ünlü markaların yeniden başlayan moda haftalarında yok artık denilen tarzlar yansıtıldı. Trendlerde yer alacak olan bu parçalar 2023 yılından 2024 yılını işaret ediyor. 2024 yılında sokak modasında yer alacak olan parçaları sizler için derledik. İşte 2024 yılının vazgeçilmezleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Modada değişen hızlı trendler artık geleceğe dair de işaretler barındırıyor. Bunlar arasında en çok 2024 yılında yer alacak olan trendler dikkat çekti. 2023 yılından 2024 yılına dair verilen bu mesajlarda yer alan parçalar sokak, davet ve ofis şıklığına yansıtılacak.

Şimdilerde yavaş yavaş vitrinlerde yer alan bu parçaların çoğu aslında uzun yıllardır gardırobumuzda bir köşeye atılmış halde var. Sadece doğru kullanım ve kombinler 2024 yılına bu yıldan hazır olacaksınız.

2024 YILININ VAZGEÇİLMEZLERİ

Bej tonları en dikkat çeken renkler olacak. Bej her renkle uyumunu 2024 yılında kanıtlayacak. Özellikle beyaz ve kotla uyumlu olan bej aynı zamanda ton sür ton olarak da tercih edilecek. Ton sür ton aslında en fazla şık davetlerde ve ofis ortamlarında boy gösterecek tarzlara imza atan bir kombin olacak.

Oversize ve vatkalar birleşecek adeta 60'lı ve 50'lı yıllara olan bu dönüşümde sokak modası belirlenecek. Ayrıca ceket giyimin uzun bir süre daha tercih edileceği gözlemlendi. Ceketler kış aylarında pantolonlarla en çok kombinlenirken Hollywood yıldızlarının akımlarıyla ceketler şort taytlarla giyilecek.

Çantalarda minimale düşme serüveni 2024 yılında tamamlanacak. 2024 yılında herkesin elinde farklı çanta tasarımları olacak ancak çanta boyutları neredeyse yok denilecek kadar küçülecek.

Kravat artık erkek kombin parçasından kadın kombin parçalarında daha çok tercih edilecek. Kadınlardaki giyim tarzındaki keskinlikler kırılmaya başladı. Kravatta bunlardan biri oldu.

Sosyal medyayı kasıp kavuran makyaj modası! Cloud skin ile nefes kesen güzellik