2023 yılındaki ilişkileriniz mutlulukla geçirin! Hormonlarınızı artırmanın yolu...

Uzun süredir pandemi ve hastalıkların artmasından kaynaklı mutsuzluklar yoğunlaştı. Özellikle ilişkileri etkileyen mutsuzlukları artık ortadan kaldırma zamanı geldi. Yapacağınız çok basit hareketlerle ilişkilerinizdeki mutluluğu hareketlendirebilirsiniz. İşte 2023 yılında mutluluğunuzu artıran tavsiyeler...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

2023 yılında yüksek enerjili değişimlerin meydana geleceği astrologlar tarafından da kabul görülen bir gerçek. Uzun süredir durağanlığı devam eden mutsuz ilişkilere son vermek için 2023 yılının enerjisinden faydalanmayı unutmayın. İlişkilerinizdeki karmaşık yapıyı ortadan kaldıran hormonal düşüklük gerginliği de artırıyor.

Mutlu olmanın en basit yolu hormonlarınızı yükseltin. Bunun içinde yapmanız gereken bazı tavsiyeler var. Onlar sayesinde 2023 yılında mutsuzluğa karşı direnç gösterebilirsiniz. Psikolog Yeliz Arda, Akşam Gazetesi Güneş ekinden Yasemin İlan'a verdiği röportajda 2023 yılındaki mutluluğun direncini nasıl göstereceğinize dair ip uçlarını paylaştı. İşte o tavsiyeler...

İŞTE 2023 YILINDA MUTLULUĞUNUZU ARTIRAN TAVSİYELER

* Düzenli bir uyku mutluluk hormonunu artıran en basit yöntemdir. Yetersiz miktardaki uykular hormonal bozulmaya neden olur. Hormon seviyesi düştükçe mutlulukta azalır. Karmaşık bir kafa yapısına neden olan düşük mutluluktan kurtulmak için aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanmaya özen gösterin.

* Gün içinde 1 saatlik süreci kendinize ayırın. Bu zamanınızı dengeleyen bir durum olur. Zamanınız içinde en sevdiğiniz aktivasyonları gerçekleştirin. Kitap okuyun, film izleyin ve en sevdiğiniz kıyafetleri giyin.

* Hayatınızdan yapay şekerleri çıkarın. Trans yağ içeren besinlerden uzak durun. Çünkü bu besinler beyin aktivasyonunuzu olumsuz etkiler. Kan basıncınızı düşürür.

* Sağlık anlamında yaşadığınız hiç bir durumu göz ardı etmeyin. Tamamen bedensel ve ruhsal sağlığınıza yoğunlaşın.

* Mükemmellik yapınızdan uzak durun. Bu sizi yoran şey olabilir. Mükemmel olmak istedikçe arka plana düşebilirsiniz. Bunun için her şeyi sorgulamak yerine akışa bırakın.

* Doğayla daha fazla vakit geçirin. Güneşin, karın ve yağmurun tadını çıkarın. Özellikle bugünlerde kendinize daha fazla zaman ayırın.

* Sevdiklerinizle vakit geçirin. Modunuzu düşüren olumsuz düşünceli insanlardan uzak durun.

Acele etmemen gereken temel 5 kural! Birini atlarsan kendini kaybedersin...

Uzak durmanız gereken insanlar! İlişkide en çok siz ağlarsınız...