2023 yılına damga vuracak uzay tasarımları! Her yer parıltı dolacak...

Moda tasarımlarında 2023 yılı milat olacak. Uzay tasarımlarıyla öne çıkacak olan kombinler şimdiden herkesin ilgi alanında. Bilim kurgu filmlerinden etkilenerek yapılan bu tasarımlar gardıroplardaki yerini almaya başlasın. İşte 2023 yılına damga vuracak uzay tasarımları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

İlk kez 1957 yılında uzay kombini olarak başlayan bu tasarımlar uzun süre raflara kaldırıldı. Ancak gelecekte giyeceğimiz muazzam kombinasyonlar arasında uzay faktörü yer aldı. Galaksi ışıltı ışık ve yıldız gibi birçok alanda tercih edilen bu kombinler daha sık ilgi alanı olmaya başladı.

2023 yılının modası artık geleceği göstermeye başladı. Griler, ağır ve şekilli makyajlar bunlar arasında yer almaya başladı. Her şey bir kaç yıl içerisinde değişti. Bu değişim ise oldukça beğeni topladı.

İŞTE 2023 YILINA DAMGA VURACAK UZAY TASARIMLARI

Tasarımlarda metal gözlükler ön plana çıkacak. İlk olarak Kim Kardashian'ın tercih ettiği ve ikon haline gelen metal gözlükler 2000'li yıllarda da modaydı. Ancak o zaman sadece bir sen sürmüştü. Şimdilerde ise hızlı bir akım haline geldi.

Bilim kurgulardaki dramatik değişimler enteresan ve çarpıcı tasarımlar gelecek yıl tasarımlara damga vurması beklenirken bu etki 2023 yılında kendini gösterdi.

Parlak ve naylon kumaşlar modada öne çıktı. Özellikle uzun ve bol giyimde sıklıkla kullanılan bu kumaşlar önümüzdeki bir kaç yılda daha fazla kendini gösterecek.

Depresif ve savaşçı olan bantlı kıyafetler, tarz ve trend bir giyime sahip olmak isteyenler için ideal bir tarzdır.

Matrix kabanlar, uzun vücut tipi elbiseler, kargo pantolonlar artık sık sık göreceğimiz parçalar arasında yerini aldı.

2023 yılının en absürt moda koleksiyonları! Sokakları saracak göz yakan kombinler