2023 yaz modasında hangi ünlü şık hangi ünlü rüküş? Hadise, Sinem Kobal ve Hande Erçel...

Hadise, Sinem Kobal, Hande Erçel gibi birçok ünlü yazın moda ikonu. Peki, bu yazın en şık ve en rüküş olanı hangi ünlüler? Kimler güzel yorum alıyor, kimler rüküş hedefi oluyor? Yazın stilleriyle en çok yorum alan ünlülerini sizler için derledik. İşte 2023 yazının en şık ve rüküş ünlüleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2023 yazının şık ve rüküş ünlüleri merak ediliyor. Moda ikonu olan ünlüleri mercek altına aldık. Hadise'den Sinem Kobal'a ve Hande Erçel'e kadar en beğenilen yaz stillerini sizler için derledik.

2023 yaz modasında en şık mayolar, plaj trendleri, sandaletler, uçuşan elbiseler ve renkli kombinler bir anda sosyal medyanın havasını değiştiriyor. Dar elbiseler, parlak bikiniler, askılı elbiseler, crop takımlar, yüksek topuklar, sandaletler ve terlikler yazın en favori moda parçalarından. Sosyal medyada moda ikonu hâline gelen ünlülerin her paylaşımları çok konuşuluyor ve bir anda yazın favorisi haline geliyor. Peki, 2023 yazında en şık hangi ünlü? Kim daha çok yorum alıyor? İşte cevapları...

Hande Erçel

Sosyal medyada en çok yorum alan ünlülerin başında Hande Erçel geliyor. Zarif elbisesi ve şık ayakkabıları ile uygulaması kolay kombinlerle karşımıza çıkan Hande Erçel her kıyafeti kendine yakıştırmayı ve taşımayı başarıyor. Fiziğini kullanmayı başaran Hande Erçel siyah ve beyazı en iyi kullanan ünlülerden biri.

Hadise

Son yıllarda moda ikonu hâline gelen Hadise yaz modası denilince de akla ilk gelen isimlerden biri. Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Hadise klasik ve modern görünümü elden bırakmıyor. Cesur renkleri kullanmaktan korkmayan Hadise özel tasarım kombinleriyle enerjili ve şık görünmeyi başarıyor.

Sinem Kobal

Doğum kilolarından eser kalmayan Sinem Kobal bu yazın sık fotoğraf paylaşan ünlülerinden. Seçimlerinde bazen spor bazen elbise bazen de minimal estetikle karşımıza çıkıyor. Sinem Kobal, kombinlerini dikkat çekici bir ayakkabı ve zamansız çantalarla eşleştirerek modern bir görünüm sağlıyor.

Demet Özdemir

Özgü Kaya