2022'nin şanslı burçları! 2022 Aslan, Kova ve Akrep için değişim yılı

2022 yılının şanslı burçları merak ediliyor. 2022'de Aslan, Kova ve Akrep burçları bu yılın en büyük değişimlerini yaşayabilir. Peki, hangi konularda kimler daha şanslı olacak? Kovalar paradan yana şanslı olurken İkizler kariyerde büyük bir adım atabilir. İşte 2022'nin şanslıları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

2022 için geri sayım başladı. Peki, 2022'de bizi neler bekliyor? 2022'nin şanslı burçlarını Astrolog Duygu Demir ile konuştuk.

Aksam.com.tr'den Merve Kantarcı Çulha'ya açıklamalarda bulunan Astrolog Duygu Demir, 2022 her anlamda enteresan bir yıl olacağını söyledi. 2022'nin şanslı burçları sizlerle...

2022'DE KİMLER HANGİ KONUDA ŞANSLI?

"Büyük ve köklü değişimler, şaşırtıcı kararlar, sürpriz yenilikler vaat eden yeni yıl kimilerimizi güçlendirirken, kimilerimizi de küllerinden yeniden doğuracak." diyen Demir, 2022'nin şanslı burçlarını sıraladı. Peki, kimler hangi konuda şanslı?

KOÇLAR YAZIN ŞANSLI

2022'nin yaz aylarında ise şans Koç burçlarının yüzüne gülüyor. Geçtiğimiz iki yılda zorlu değişimlerden geçip yeni bir sayfa açan Koç burçları, 11 Mayıs-29 Ekim arasında yılın en güzel zamanlarını yaşayacak. Bireysel girişimlerinin karşılığını katbekat alacakları yaz aylarında Koç burçları için özellikle temmuz sonları aşk ve romantizm rüzgârları esiyor.

BOĞALAR 2022'DE EVLENEBİLİR

Yıl boyunca en cesur ve radikal kararları ise Boğa burçları alıyor. Boğa'lar bu yıl kendilerini bile şaşırtacak adımlar atacaklar. İsteklerinde netleşen Boğa'ları kimse durduramayacak! Özellikle nisan sonundaki atılımları bereketli ve verimli olacak. 2022 yılında bekâr Boğalarımız yeni bir ilişkiye başlayabilir veya evlilik kararı dahi alabilir.

YENGEÇLER İÇİN KARİYER YILI

2022 yılında Yengeç burçları kurdukları hayallere sonunda kavuşacak. Kimi Yengeçler yeni bir eğitime başlayacak, kimi yurt dışı bağlantılı istedikleri işleri yapacak, kimisi ise yeni konuşmalar ile ilişkilerini güzelleştirecek.

İKİZLER MAYISTAN İTİBAREN ŞANSLI

2022 yılında İkizler burçları kariyerlerinde büyük atılım yapabilir. İkizler burçları mayıs ayına kadar iş alanına odaklanırken, mayıs ayı ile beraber sosyal çevrelerinden destek almanın rahatlığını yaşamaya başlayacaklar.

BAŞAK VE OĞLAKLAR İÇİN EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMA ZAMANI

Başaklar ve Oğlaklar bu yıl uzunca zamandır verdikleri emeklerin karşılığını alacak. İstikrar ve güven içinde hareket ederken doğru zamanda doğru adımları atmanın konforunda olacaklar. Başak burçları özellikle ilişkiler ve ortaklıklardan yana bereketli olacak. Bekâr Başakların evlilik kararı alması olası... Oğlak burçları ise yakın çevrelerinden güzel bir destek almanın rahatını yaşayacak. Bu rahatlık aşk hayatı dahil tüm ilişkilerine olumlu yansıyacak.

TERAZİLER İÇİN EKİP OLMA ZAMANI

2022 yılı Terazi burçlarına özellikle çalışma alanında destek olacak. İlişki uzmanı Teraziler ortaklaşa yapılan girişimlerden büyük ödüller kazanacak. Beraber hareket etmek hem iş hem de ilişkiler açısından bu yılın anahtar kelimesi olacak.

2022 YILI YAYLAR İÇİN AŞK YILI OLABİLİR

Geçtiğimiz yılın belirsizlik enerjisini üzerinden atan Yay burçları ise 2022 yılına hedeflerinde netleşerek başlayacak. Yılın ilk aylarında ev, yuva, aile içindeki huzur ve aile büyüklerinden yana şanslı hissedecek olan Yay burçları, yaz aylarıyla beraber çok daha neşeli bir döneme başlayacak. 2022 yaz ayları aşktan yana keyifli olacak.

ASLANLARI DENGELİ BİR YIL BEKLİYOR

Aslan burçları ilişkilerindeki dengeyi tutturmaya, kariyer ve yuva arasında bir düzen kurmaya özen gösterecek. Şubat ayında burçlarındaki dolunay ile önceliklerini belirlemeleri daha kolay olacak.

AKREPLER İÇİN 2022 KÖKLÜ DEĞİŞİM ZAMANI

Bu yılın en büyük ve köklü değişimlerini ise Akrep burçları yaşayacak. Artık sıkıldıkları, onlara iyi gelmeyen, sevmedikleri ne varsa hepsini tek tek bırakacaklar. Yeni bir sayfa açmak istercesine geride tutanlardan özgürleşecekler. Mayıs sonuna kadar romantik etkiler hem aşktan yana destekleyecek hem de yaratıcılıklarını yükseltecek. Mayıs ortasında ise neye "evet" neye "hayır" diyeceklerini çok daha keskin şekilde bilecekler.

KOVALAR İÇİN 2022 PARADAN YANA ŞANSLI BİR YIL OLACAK

Kova burçları emek ve istikrar ile hayatlarını inşa etmeye devam edecek. Sorumluluk almaları gerekecek ama karşılığı da büyük ve güçlü olacak. Yıl boyunca önce para kazanma, finansal kaynaklarını büyütme konusunda şanslı olacaklar. Sonra yaz aylarında ise yakınlarından aldıkları destek ile kendilerini iyi hissedecekler.

BALIKLARA 12 YILDA BİR GELEN ŞANS

2021'in son günlerinde bereket gezegeni Jüpiter'in Balık burcuna geçmesiyle, Balık'lar ve yükselen Balık'lar yeni yıla gökyüzündeki en şanslı etkilerle başlayacak. 11 Mayıs tarihine kadar rüzgâr arkanızdan esiyor sevgili Balık'lar, siz isteyin yeter ki, hayat her alanda size fırsatlar sunacak. Bu etki 12 yılda bir burcumuza uğrar. Özellikle Mart ayı sizin için şahane olacak.

Kredi kartını seven kadınların 3 özelliği