2022'de kalbi boş olanları bekleyen müjde

2022 burç yorumları kalbi boş olanlar için ipucu veriyor. Kimler 2022'de aşkı bulacak? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden 2022 müjdeleri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2022'de birçok kişinin en önemli beklentisi aşk. Kalbi boş olan bazı burçlar 2022'de beklediği mutluluğu yakalayabilir. 2022 burç yorumlarını kaleme alan Astrolog Özlem Recep, burçların 2022 müjdelerini anlattı.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, aile kökleriniz ve kardeşleriniz, uzak akrabalarınızın etkilendiği pek çok olayı yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, 2022 Temmuz-Ağustos aylarıyla birlikte evlilik yapabileceği adımlar atacak gibi görünüyor. Kalbi boş olanlar, 2021 senesinin sonunda karşılarına çıkan kişilere tutulurlarken, arka planda bu kişinin görünmeyen yönlerinin varlığını sonradan öğrenebilirler. Bu süreç içerisinde beraberliklerini kimseyle paylaşmamaları oldukça önemli olarak görünüyor.

BALIK BURCU

Aşk ve sevgi konularından yana kalbiniz boşsa flörtler kapınızda, ancak geçmişle ilgili durumlar bitti mi yoksa siz bu beraberliğe ne kadar hazırsınız onu bireysel haritanız gösterecektir diye düşünüyorum. 2021 sonunda eski beraberliğinizin kapınızı çalması aklınızı karıştırabilir. Aşk ve sevgi konularında net kararlar vermek için belki de 2022 Temmuz ayını beklemek daha iyi olacaktır.

TERAZİ BURCU

Kalbiniz boşsa bu sene özellikle 2022 Nisan ayıyla birlikte kalbinizi dolu dolu dolduracak yeni birine merhaba diyebilir ve evlilik döngüsü içerisine girebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Aşk ve sevgi konusundaysa 2022 ortasında özellikle kalbiniz boşsa yeni bir aşk geliyor, haberiniz olsun.

Tek soruda burcunun zayıf noktası ne?

Herkes içiyor ama böbreklere zarar verebilir! Bitki çaylarına dikkat

Şef önerisiyle magnolia tarifi! Hem hafif hem lezzetli

İlişkilerde hangi burçlar illallah dedirtir?