2022'de 5 burca sağlık uyarısı

2021'i kayıplarla atlatanların 2022'de tek duası sağlık. Peki, burçları 2022'de sağlık konusunda neler bekliyor? İşte 5 burcun sağlık yorumu…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hayattaki en değerli şeyin sağlık olduğunu düşünen burçların 2022'den tek beklentisi sağlıklı bir sene geçirmek. Koronavirüsten dolayı sağlıkla imtihan olduğumuz şu günlerde sağlığın önünde başka bir şeyi düşünmek zor. Peki, 2022'de kimler sağlığına dikkat etmeli?

Astrolog Özlem Recep 2022'de burçların sağlık durumunu değerlendirdi. İşte 2022'de 5 burcun sağlık notları...

1. KOÇ BURCU

Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mayıs ve Haziran 2022, Kasım-Aralık 2022 arasındaysa özellikle trafik kazalarına açıksınız, araç muayenelerinizi yaptırarak ilerlemelisiniz.

2. İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler Burçları, önümüzdeki 1,5 yıllık tutulmalar sağlık ve kayıplar evinizde gerçekleşecek olup, özellikle kariyer ve hukuk konularıyla ilgili oldukça dikkatli olmanız gereken konular yaşayabilirsiniz.

3. TERAZİ BURCU

Bu sene aile soyunuzdan olan kişilerle daha yakından ilgilenmek oldukça önemli olmasının yanı sıra, onların sağlık sıkıntısı ve ameliyatları zihninizi yorabilir. İşin içinden çıkamadığınız her türlü konuyla ilgili yardım alarak ilerlemek önemli olacaktır.

4. AKREP BURCU

Parasal konularla ilgili şanslı fırsatlar 2021 sonunda sizinle birlikteyken burada edindiğiniz parayı 2022 sonunda tutmak sizi zorlayabilir, aman dikkat. Ayrıca sağlıkla ilgili önemli süreçler atlatacak olabilirsiniz. Mart 2021 tarihinde belli olan önemli bir rahatsızlık yaşadıysanız 2022 sonunda tekrarlama olasılığı bulunuyor.

5. YAY BURCU

Sağlık açısından oldukça iyi olsanız da kontroller, diyetisyen ya da bazen işin içinden çıkamadığınız psikolojik sorunların zeminine inmek için hekimlerden destek alabilirsiniz. 2022 senesinin sonunda evliliğinizle ya da açık düşmanlarınızla ilgili gerilimler yaşamanız muhtemel. Kim dost kim düşman fark edeceksiniz.

Boğa burcunun öne çıkan 3 özelliği