2022'de 3 burca evlilik! Aşk, kariyer, para

2022 heyecanla bekleniyor. Yeni yıl bazılarının yüzünü aştan yana güldürebilir. Astrologlar ise yeni yılda sürpriz gelişmelerden bahsediyor. Peki 2022'de hangi şanslı 3 burcu aşk bekliyor? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Aşktan yana yüzü gülmeyenler, evlilik hasretiyle yananlar 2022 sizin yılınız olabilir. Yeni yılda burçları hangi sürprizler bekliyor? İşte yeni yılda aşk ile yüzü gülecek 3 burç...

2022'DE AŞIK OLACAK 3 BURÇ

OĞLAK BURCU: Evli Oğlak burçları hamile kalmaya hazırlandıkları bir süreci yaşarken, özellikle tedavi sonucu bebek haberleri almaya da hazırlıklı olun derim. Aşk ve sevgi konusundaysa 2022 ortasında özellikle kalbiniz boşsa yeni bir aşk geliyor, haberiniz olsun.

BALIK BURCU: Aşk ve sevgi konularından yana kalbiniz boşsa flörtler kapınızda, ancak geçmişle ilgili durumlar bitti mi yoksa siz bu beraberliğe ne kadar hazırsınız onu bireysel haritanız gösterecektir diye düşünüyorum. 2021 sonunda eski beraberliğinizin kapınızı çalması aklınızı karıştırabilir. Aşk ve sevgi konularında net kararlar vermek için belki de 2022 Temmuz ayını beklemek daha iyi olacaktır.

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları, aşk konusunda sınavlar verirken, ruhunuzun yolculuğunu bulmak isteyeceğiniz özel bir döngüden geçmektesiniz. Felsefe, Astroloji, Psikoloji konularıyla kendinizi geliştirmek isteyecek ve kalabalık grupların içerisinde var olmak isteyeceksiniz.