2022 yılının modasında fiyasko kotası! Gözleri kanatan kombinler...

Pandemi sonrası toparlanmaya çalışan moda kombinlerinde göz kanatan manzaralar ortaya çıktı. 2022 modasını yerle bir eden bu kombinlerle tanıtımlara katılan ünlülerin giydiklerini sizler için derledik. İşte 2022 yılının modasında fiyasko kotası

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Moda dünyasına da biraz da ünlülerin tercih ettiği parçalar damga vuruyor. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise ödül törenlerinde tercih edilen kıyafetler oldu. Ünlülerin rüküşlük yarışında olduğu kıyafetler adeta göz kanattı.

Birbirinden ilginç kombinlere imza atan ünlü isimlerin bu fiyaskosu ise modada trend oldu. Adeta 2022 yılının modasına gölge düşüren bu kombinlerle fiyaskolar silsilesi oluştu.

2022 YILININ MODASINDA FİYASKO KOTASI

BRAD PİTT ETEĞİ

Film tanıtımı sırasında tercih ettiği etek kombini gözleri kanattı. Kombininde salaşlığı seçen Hollywood yıldızı Brad Pitt, herkesi ters köşe eden kominiyle gözleri kanattı.

KİM KARDASHİAN DERİSİ

Tüm vücudunu kaplayan deri kıyafetlerle modada büyük çıkış yakalayan Kim Kardashian, bunu bilmeden trend haline getirdi. Ünlü isimden sonra bazı tanıtım gecelerinde tercih edilen deri kıyafetler göz kanatmaya başladı.

TİMOTHEE CHALAMET'İN KIYAFETİ

Bir festival sırasında kadın kıyafet tarzını erkek modası olarak uyarlayan Timothee Chalamet'in sırt dekoltesi dikkat çekti. Yakışıklı ve karizmatik oyuncunun sırt dekolteli kıyafeti gözleri kanatsa da sosyal medyada trend topikler arasına girdi.

TAYLOR SWIFT TAŞ

11 Grammy ödüllerini stoklayan Taylor Swıft'in kıyafeti ağızları açık bıraktırdı. Şarkıcının taşlı kıyafeti özel tasarım olmasına rağmen dikkat çekti. Swift'in bu kıyafetle adını fiyasko listesine eklemesine neden oldu.

Dünyaca ünlü dev giyim markasından Çin Astrolojili tanıtım! Başrolü tavşanlar üstlendi