2022 yaz gelinlik trendleri! 5 maddeyi okumadan gelin olmayın

2022 yaz gelinlik trendleri evlilik hazırlığında olanlar tarafından araştırılıyor. ''Yaz gelinliklerinde hangi modeller ön planda? Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli?'' gibi soruların yanıtı haberimizde…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yaz gelini olmak birçok genç kızın hayali. Yazın düğün hayali olanlar için gelinlik trendlerini bir araya getirdik.

Havalar ısınınca düğün hazırlıklar da başlıyor. En özel günde modadan geri kalmamak ve gelinlik trendlerinden faydalanmak da bunun bir parçası. Yeni bir hayata başlamanın verdiği mutlulukla en güzel gelinliği ararken kusur olmamasını istiyorsanız yaz gelinliği seçiminde dikkat etmeniz gereken birkaç püf nokta var.

2022 GELİNLİK TRENDLERİ

2022 Yazının en gözde gelini olmak istiyorsanız önce önerilerimizi okuyun. Sonra gelinlik seçimine başlayın.

1. Düşük omuzlu gelinlikler bu yaz çok popüler. Hem zarif hem de göz alıcı bir yaz gelini olmak istiyorsanız iyi bir fikir olabilir. Omuzlarını olduğundan geniş göstermek istiyorsanız da bu gelinlikler tam size göre.

2. Kısa gelinlikler de yaz aylarında seviliyor. Hep aynı gelinlik modellerinden sıkıldıysanız önü kısa arkası uzun etekler de yaz gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

3. Korseli gelinlikler de seviliyor. Özellikle bel detayını öne çıkarmak istiyorsanız bu gelinlik modelini seçebilirsiniz.

4. Kol detaylı gelinlik modelleri de yaza uygun. Balon kol özellikle çok revaçta. Özellikle kollarınız biraz kalın ise bu gelinlik modelini seçmek kurtarıcı olur.

5. Yırtmaçlı gelinlikler boyunu uzun göstermek isteyenlerin ya da bacak dekoltesi sevenlerin tercihi olabilir. Önden yırtmaçlı gelinlikler de trendler arasında yer alıyor.

İlkbahar/yaz modasının kilit parçası: Denim ceketler

Tülin Şahin'in pürüzsüz cilt için 3 önerisi