2021'in trendi elektrikli şömineler

Kış aylarında şömine ve çay keyfi hemen hemen birçok kişinin hayalidir. Önceden apartman dairelerinde bu keyif zor gibi görünse de artık gelişen teknolojiyle evde şömine hayali hiç de uzak değil. 2021 yılında çok popüler olan elektrikli şömineler sosyal medya fotoğraflarını süslüyor. 2021 modası şömine modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgileri bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Elektrikli şömineler son yıllarda çok popüler olmaya başladı. Özellikle birbirinden farklı ve güzel kar fotoğraflarını süsleyen şömineleri artık sadece bağ evlerinde değil apartmanlarda da görmek mümkün. En son model 2021 şömine tasarımları online siparişle de satın alınabiliyor.

Eve hem şıklık katan hem de ısınma ihtiyacını gideren elektrikli şömineler farklı tasarımlar ile her zevke hitap ediyor.

2021 ŞÖMİNE FİYATLARI

Kalitesine, büyüklüğüne ve markasına göre değişen şömine fiyatları 1500 TL'den başlıyor.

ŞÖMİNEYİ ŞIK GÖSTEREN DETAYLAR

Öncelikle evde şömine için seçilen yer oldukça önemli. Şömine duvar kağıtları ile ortamı daha da farklılaştırabilirsiniz.

Şömine üzerine raf yaptırabilir, sevdiğiniz kişilerin fotoğraflarını da yerleştirebilirsiniz.

LED ışıklardan son yıllarda şömineler de nasibini aldı. Akşam vakitlerinde huzurlu bir ortam için ışıklı bir şömineyi herkes ister...

Şömineyi tamamlamak için mumlardan da yararlanabilirsiniz.