2021'in en sevilen kış trendleri

2021-2022 kışının trendlerini bir araya getirdik. Trikolar, beyaz çizmeler, elbiseler, şeffaf kıyafetler kış trendlerinin en favorisi. Peki, hangisi nasıl kombinlenir? İşte moda dünyasında iz bırakan detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Moda dünyası sürekli değişse de bazı stiller ve kumaşlar değişmeden ama yeni görünümlerle vitrinlerde yer alıyor. Peki, 2021-2022 Kış trendlerinde neler var? Moda dünyasında kalıcı denilebilecek kadar sevilen kış trendlerini bir araya getirdik.

70'LERİN ESİNTİLERİ

70'lerin ruhunu yansıtan pantolon ve ceketler 2021'in en sevilenlerinden oldu. 2022'de de bu trend devam edeceğe benziyor. Ceket takımlar, özgürlükçü tavırlarıyla mokasenler ve loafer'lar ile giymek için ideal

TRİKO ÖZGÜRLÜĞÜ

2021'in kış trendlerinin anahtar kelimesi elbette rahatlık oldu. Yünlü triko kazaklar, etekler, elbiseler... Hepsi kurtarıcı parçalar.

ELBİSELER

Vinil, yün, deri, süet, kadife... Tarzı ne olursa olsun elbiseler yaz kış favori. Özellikle kırmızı mini elbiseler, siyah mus çoraplar ve uzun, süet çizmelerle sevilerek kullanılıyor.

BEYAZ ÇİZME

2021-2022 Kış trendlerinde beyaz çizmeler de yer alıyor. Trend bir çizme arayışındaysanız renk tercihiniz beyaz ya da kremden yana olsun. Hatta daha da iyisi, beyaz bir elbiseyi krem rengi çizmeler ile kombinlemeyi deneyin.

ŞEFFAF KIYAFETLER

Transparan detaylar her kadının vazgeçilmezi. Özellikle bezeli siyah parçalar sezonun favorisi. Siyah tüller, danteller ve çok daha fazlası da sizin zevkinize kalmış.

Kim Kardashian'ın en çok konuşulan 5 stili