2021 yaz saç stilleri! İşte yazın en havalı saçları

2021 yaz saç stillerini bir araya getirdik. Tatilde ve özel günlerde en çok kullanılan 2021 saç stilleri kombinlerinize ilham olacak. İşte Hande Erçel'den Pelin Karahan'a kadar ünlülerin en çok tercih ettiği saç stilleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2021 yaz saç stilleri hem psikolojiyi hem de görünümü etkiliyor. Peki, bu yaz kimler nasıl tercihler yaptı? Hande Erçel'den Pelin Karahan'a kadar ünlülerin saç stillerini bir araya getirdik. İşte 2021 yaz saç stilleri...

BOB KESİM

Bob kesim saç modeli de 2021 saç modelleri arasında en sevilenlerden biri. Özellikle yazın saç modeli arayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Hem kullanımı hem de görünümü oldukça rahat. Retro ve modern görünümü de yansıtan bob kesim saç tipi geçmişi de hatırlatıyor.

ASLAN YELESİ SAÇ MODELİ

2021 yaz saç modelleri arasında sevilen aslan yelesi saç modeli arkaya doğru uzanan kesim tipidir. Aslan yelesi saç modeli hem asi hem de havalı görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Dua Lipa, Rihanna gibi ünlü isimler bu kesimi severek kullanıyor.

KAKÜL

2021 saç modellerinde kakül çok kullanılmaya başlandı. Perde kakül dediğimiz yana doğru uzanan kaküller ya da alın kısmından sarkan kaküller yazın saç stilleri arasında yer alıyor. Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerin de kullandığını görüyoruz.

UZUN SAÇ

Yıllar geçse de değişmeyen saç stili varsa o da rapunzel misali saçlardır. Yaz sezonunda her ne kadar zor olsa da uzun saçlar kombinlerle sevilerek kullanılıyor. Saçı kısa olanlar ise saç ekleriyle uzun saç görünümü elde ediyor.

RETROLU KISA DALGALAR

Geçmiş yılları andıran retrolu kısa dalgalı saç modelleri kişiyi hem genç gösteriyor hem de klasiklere ışık yakıyor. Yüzü çerçeveleyen bu saç stili gece elbiselerine de çok yakışıyor. Hadise ve Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerin sevdiği yaz saç stilleri arasında yer alıyor.

DALGALI SAÇLAR

Bazen doğal saç modeliniz stil oluverir. 2021 rahatlığın ön planda olduğu bir trend yılı diyebiliriz. Bu yüzden dalgalı ve kabarık saç stilleri çok popüler.