2021 Sonbahar-Kış modasında son trendler

2021 Sonbahar-Kış koleksiyonunda pastel ve soft renklerde pardösü, triko, kaşe kaban, elbise, uzun bilekte biten piliseli etek, pantolon, gömlek, ceket, puf mont, yelekler, geniş modeller ön plana çıkıyor. İşte 2021-Kış esintilerinde son trendler...

DHA

2021 Sonbahar-Kış koleksiyonu vitrinlerde yerini aldı. Peki, 2021 Sonbahar-Kış modasında neler var? Hangi renkler ön planda?

DHA'da yer alan habere göre 2021-2022 Sonbahar-Kış koleksiyonunu sunmaya başladı. Muhafazakâr giyim markası sonbahar koleksiyonunu paylaştı.

2021 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU TRENDLERİ

Son teknoloji ve yumuşak dokulu kumaşlarla hazırlanan koleksiyonlarda; pastel ve soft renklerde pardösü, triko, kaşe kaban, elbise, uzun bilekte biten piliseli etek, pantolon, gömlek, ceket, puf mont, yelekler, geniş modeller yer aldı. Öte yandan marka, renk alternatifleriyle çanta ve eşarptan oluşan yüzlerce tasarımı da modaseverlerin beğenisine sunuldu.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR" KUMAŞLAR VE SICAK RENKLER

Pardösüden kazağa, pantolondan gömleğe birçok üründe 'sürdürülebilir kumaş' kullanan marka koleksiyonda son teknoloji ve yumuşak dokulu kumaşlara da yer verdi.

Koleksiyonda; çölün kızılından, hasat zamanlarının sıcak sarı tonlarına, bejler, fındık, haki, camel, ışıltılı siyahlar, kil renginden koyu gölgeli yeşile kadar geleneksel renkler tercih edildi. Ayrıca parçalarda kullanılan gümüş parıltısı, taş işlemeler, inci ve mücevher ışıltıları da koleksiyona renk kattı.

Trençkotlar, pardösüler ve kap'lar bu yıl da kadınların vazgeçilmezi olarak gardıropların baş köşesinde yerini alıyor.