2021 sandalet ve terlik trendlerinde konfor ön planda

2021 yaz trendlerinde sandalet ve terlik modellerinde konforlu şıklık ön planda. Baba sandaletler 2021 yaz trendleri arasında yer alıyor. Geçen sene de moda olan baba sandaletler ve topuksuz terlikler bu sene de birçok ünlünün tercihi oluyor. Hande Erçel'den Şeyma Subaşı'na kadar birçok ünlünün terlik ve sandalet tercihini bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2021 yaz trendleri arasında hem nostaljik hem de tarz olan sandaletler özgürlüğü yansıtıyor. Bu sene sahillerde topuklar alçaldı, rahatlık ön plana çıktı. İster elbiseyle ister mayoyla kombinlenen terlikler ve sandaletler ısınan havalarda kurtarıcınız olabilir. Hande Erçel'den Şeyma Subaşı'na kadar birçok ünlünün terlik ve sandalet tercihini bir araya getirdik.

Yeni moda döneminin mottosu konfor ve hareket özgürlüğü. 90'ları hatırlatan terlik ve sandalet trendleriyle kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. File terlikler, ayağı olduğundan daha büyük gösteren ve kullanımı kolay olan terlikler birçok kişinin tercihi. İşte fenomenlerin ve ünlülerin kombinlerinde kullandığı sandalet ve terlik modelleri...