Bahar aylarında burçları bekleyen sürprizler

Herkes için zor bir sene olan 2020'nin ardından, 2021 büyük umutlarla geldi. Sağlık ve güzellik temennileriyle gelen 2021 yılında bahar aylarında hangi burçlar zincirlerini kıracak? Hangi burç ruh eşine kavuşacak? Hangi burç makus talihini yenecek?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Felaket ve hastalık haberlerinin ardı ardına geldiği 2020 yılını atlattık. Tüm iyi dileklerimizle 2021'e kapımızı araladık. Yeni yılın bahar ayında hangi burcu ne bekliyor? Hepsini siz değerli okurlarımız için kaleme aldık. İşte burçların bahar dönemi...

KOÇ BURCU BU SENE YAKALADIĞI...

Yenilik 2021 yılında koç ile beraber olacak. Yeni iş ortamı, yeni sosyal çevre, yenilikler... Koç burcu belki de bu senenin baharında yaşadığı yükselişi başka hiçbir sene yakalayamayacak. Hakkını her anlamda aldığı sene olan koç burcu için aşk hayatının da rayına girmesi bekleniyor. Doğru insanla güzel bir aşka yelken açması beklenen koç burcuna 2021, şansıyla geliyor.

BOĞA BURCU DUVARLARINI YIKIYOR

Boğa burcu alışkanlıklarının dışına çıkmayı sevmez. Tabularına sadık boğa bu sene bizleri şaşırtabilir. 2021 yılına bahar ayının enerjisi boğa burcuna esneklik katıyor. Boğa burcu için hayal gücünü devreye sokacağı bir sene olan 2021, boğanın kariyerine başarı katacak.

BAŞAK BURCU RUHUNU DOYURACAK

Eleştirel ve mükemmeliyetçi yapısı ile meşhur başak burcu için 2021 bahar, yerini daha bazı durumları oluruna bırakan birine dönüştürebilir. Başak burcunun 2021 baharında ruhani tarafı ağır basacak. Sosyal projeler veya hayır işleri ile meşgul olacak olan başak için farklı bir sene olabilir.

TERAZİ YARALARINI SARACAK

Zerafetin vücut bulduğu teraziler bu bahar ayında yaralarını sarıyor. Aşk ve ilişkiler bakımından kendini daha iyi hissedebileceği bir döneme giren terazi daha mutlu hissediyor. Sevildikçe enerjisi artıyor. Teraziyi güzellikler bekliyor.

AKREP SAHNEDE OLACAK

Göz önünde olmayı sevmeyen akrep burcu için 2021 bahar ayı farklı olabilir. Bu yılın bahar ayında ön planda durmak akrep burcu için sıradışı ama bir o kadar da zevkli olacak. Sonbahar gibi aşk ve iş ilişkilerinde güçlü bağlantılar kurması beklenen akrep burcunun ikili ilişkilerinde daha sakin olması bekleniyor.

YAY BURCU HEDEFLERİNE KAVUŞUYOR

Neşeli, enerjik ve gezgin yaylar için 2021 bahar tüm ışıltısıyla geliyor! Bu bahar, yay burcu için uzun süredir ellerinde olmayan sebeplerden dolayı ertelenen hayallerine kavuştukları mevsim. Yay burcunun enerjisine enerji katacak bu gelişmeler hedeflerini daha ileriye taşımasını sağlayabilir.

OĞLAK BURCUNUN SORU İŞARETLERİ DAĞILIYOR

Dik duruşun ve özgüvenin diğer adı oğlak burcu kafasındaki soru iaşretlerini çözümlüyor. Bitirilmesi gereken ilişkilerine son noktayı koyuyor. 2021 baharında oğlak burcunun ayakları yere daha sağlam basıyor.

KOVALAR DAHA PROFOSYONEL OLMALI

Hayalgücü en uçsuz bucaksız olan kova burcu için 2021 baharı, işler tersine dönebilir. Alıştıklarının aksine daha az duygusal ve daha çok profosyonel olmaları gereken bir döneme girebilirler. Bu durum kova burcunu ilk etapta biraz zorlar gibi olsa da uzun vadede kova burcunun işine yarayacaktır.

AŞK İKİZLERİN KAPISINI ANİDEN ÇALABİLİR

Uzun bir süredir gözleri yolda kalan ikizlerin 2021 baharında yüzü gülebilir. Eğitim konusunda kararsız kaldığı konuları aşması beklenen ikizlerin kafası bir müddet de olsa rahatlıyor.

YENGEÇ UNUTABİLİR

Fil hafızalı yengeç 2021 baharında kötü yaşantılarını unutabilir. İş ve kariyer hayatında yeni bir dönemece girebilir. Tam odaklanabildiği işlerden alnının akıyla çıkması beklenen yengecin 2021 bahar ayında uzun süredir yakalamadığı başarıyı yakalaması bekleniyor.

PARA BALIK'IN YÜZÜNE GÜLEBİLİR

Uzun süredir maddi sıkıntı içinde olan balık burcunu 2021 baharında paralı günler bekleyebilir. Bu kazançlı dönem balık burcunun daha özgüvenli olmasını sağlayabilir. Bahar ayında beklenen atılımı gösterecek olan balıkların daha itiyatlı davranması gerekebilir.

ASLAN BURCU KÖŞESİNE ÇEKİLİYOR

Güç gösterilerinden yorulan aslan burcunu, 2021 bahar ayı tanışacağı yeni insanlar ile iç dnyasına yöneltebilir. Baharın kuş seslerine ve içindeki sese kulak vermesi beklenen aslan burcu için 2021 baharından sonra sıra dışı bir sene olması bekleniyor.