2000 yıllık bir lezzet! Kuşkonmaz yemeği nasıl yapılır?

Kuşkonmaz yıllardır severek tüketilen otların başında geliyor. Kuşkonmazın faydaları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmesi, kemik sağlığını koruması yer alıyor. Peki kuşkonmaz nasıl pişirilir? İşte kuşkonmaz yemeği tarifi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kilo vermek isteyenlerin de bolca tükettiği kuşkonmaz yapımı merak ediliyor. Peki kuşkonmaz otu nasıl pişirilir? İşte kuşkonmaz yemeği tarifi...

FIRINDA KUŞKONMAZ YEMEĞİ TARİFİ İÇİN MALZEMELER

15 adet kuşkonmaz

1/2 limon suyu

2 yemek kaşığı parmesan peyniri

Zeytinyağı

Tuz, Karabiber

FIRINDA KUŞKONMAZ YEMEĞİ YAPILIŞI

Kuşkonmazları 210 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkınca üzerine parmesan rendeleyip, 2 dakika daha fırına atın. Üzerlerine yarım limon suyu sıkın.