20 yaş gençleştiren stiller! Moda için çok pahaya gerek yok

Moda insanın kendine yakışandır deseler de durum yaş ilerleyince öyle olmuyor. Kendinize anında bir moda güncellemesi yapabilirsiniz. Çünkü bazı stillerle 20 yaş genç görünebilirsiniz. İşte 20 yaş gençleştiren stillerin en ikonik parçaları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yaş ilerledikçe insanın giyim konusunda tercihleri değişiyor. Bazıları olgunluğun tadını çıkarırken bazıları da genç görünmenin derdine düşüyor. İşte tam da bu anda moda imdadınıza yetişebilir. Çünkü 20 yaş gösteren stil parçaları insanı değiştiriyor.

20 YAŞ GENÇLEŞTİREN STİL PARÇALARI

Genç gösteren kıyafet stilleri, renk, kesim ve tarz uyumuyla kişiyi daha enerjik ve dinamik gösterir. Seçtiğiniz renk, ayakkabı, pantolon, ceket ya da elbise sizi olduğunuzdan daha canlı gösterebilir. İşte öneriler...

1. CANLI RENKLER TERCİH EDİN

Pastel tonlar, kırmızı, mavi, sarı gibi parlak renkler cildi daha canlı gösterir. Renkli üstler veya aksesuarlar, enerjik bir görünüm sağlar.

2. BASİC TİŞÖRT VE JEAN KOMBİNLERİ

Düz, klasik beyaz veya siyah tişörtler, kot pantolonla birlikte genç bir hava yaratır. Özellikle skinny veya dar kesim jeanler genç bir görünüm verir.

3. OVERSİZE PARÇALAR

Rahat kesimli, oversize ceketler, gömlekler veya kazaklar, modern ve genç bir görünüm sağlar. Bu tarz parçalar, gündelik şıklıkta genç bir tarz yaratır.

4. SPOR AYAKKABI KULLANIN

Spor ayakkabılar, genç ve dinamik görünmenin anahtarıdır. Günlük kombinlerde spor ayakkabı tercih ederek klasik şıklığı da gençleştirebilirsiniz.

5. KOT CEKET VE DERİ CEKET

Kot ve deri ceketler her zaman genç gösteren parçalar arasındadır. Basit bir elbise veya jean üstüne kot veya deri ceket eklemek, görünümü daha enerjik hale getirir.

6. MİNİ ETEK VE ELBİSELER

Yaşa uygun bir şekilde mini etek veya kısa elbise giymek, bacakları uzun gösterir ve genç bir hava katar. Elbise modellerinde çiçekli veya geometrik desenleri tercih edebilirsiniz.

7. MONOKROM KOMBİNLER

Tek renk kombinler, vücudu daha ince ve uzun gösterir, ayrıca genç bir zarafet sağlar. Siyah veya beyaz monokrom kombinleri renkli aksesuarlarla tamamlayarak canlılık katabilirsiniz.

8. GÜNCEL AKSESUARLAR EKLEYİN

Küçük çantalar, modern ve zarif takılar veya retro gözlükler, genç bir tarzın önemli detaylarıdır. Yüz tipinize uygun gözlük ve şık bir çanta ile dinamik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

9. DÜZ VE DOĞAL SAÇ MODELLERİ

Kıyafetinizi genç gösteren bir detay da saç modelidir. Doğal dalgalar veya hafif düzleştirilmiş saç, daha genç bir hava katar.

10. DİZ ALTI BOTLAR VEYA SNEAKERS TERCİH EDİN

Sneakers gibi spor ayakkabılar veya diz altı botlar, genç ve rahat bir stil yaratır. Kot veya elbiselerle kombinlenebilir. Bu parçalar ve kombin önerileri, genç ve enerjik bir hava yaratmaya yardımcı olur.

En komik moda hataları! Abartayım derken rüküş olmayın

Eski spor ayakkabıları atmayın! Bakın ne işe yarıyor