Günlük burç yorumları 20 Ocak 2021

20 Ocak 2021 burç yorumları Mars Uranüs kavuşum açısının etkinleşmesi nedeniyle kazalara karşı uyarıyor. Günlük burç yorumları 20 Ocak 2021 tarihi için merak ediliyor. Koç burcu çarşamba gününe keyifle başlayacak, İkizler burcunun kazalara karşı dikkatli olması gerekiyor. 20 Ocak 2021 burç yorumları haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

Günlük burç yorumları 20 Ocak 2021 tarihi için araştırılıyor. 20 Ocak Çarşamba günü Ay saat 21.56’da Boğa burcuna geçiş yapacak. Ay Plüton kare açısının etkisiyle sabah saatlerinde içsel anlamda zorlanabiliriz. Mars Uranüs kavuşum açısının etkinleşeceği bugün ani kazalara karşı temkinli hareket etmemizde yarar var. Saat 1129 ile 2156 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermeliyiz zira Ay boşlukta olacak. Bilhassa gece saatlerinde yemek içmek ve keyif almak istediğimiz şeylere daha çok para harcayabiliriz. Koç burcu çarşamba gününe keyifle başlayacak, İkizler burcunun kazalara karşı dikkatli olması gerekiyor. İşte 20 Ocak 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Çarşamba günü Ay saat 21.56’da Boğa burcuna geçiş yapacak. Bilhassa gece saatlerinde yemek içmek ve keyif almak istediğin şeylere bugün çok para harcayabilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün bilhassa gece saatlerinde ağır ve temkinli adımlar atıyor olacaksın. Ay Plüton kare açısının etkisiyle sabah saatlerinde zorladığına şahitlik edebilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Bugünlerde bilinç dışı konularda çalışmalar yapabilirsin. Mars Uranüs kavuşum açısının etkinleşeceği bugün ani kazalara karşı temkinli hareket etmende yarar var.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir. Saat 11.29 ile 21.56 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bir süredir kariyerinle ilgili risk almak istemediğin bir süreçte olabilirsin. Ancak alacağın bir teklif kafanı kurcalayacak olabilir. Temkinli hareket etmende yarar var.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Maddi manevi güven arayışın yüksek olduğu bugün eşinin ailesi ile ilgili konulara yönelebilirsin. Gün boyunca beklenmedik kazalara karşı dikkatli hareket etmende yarar var.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hisseli kazanımlarınla ilgili ağır ve temkinli adımlar atman hayrına olacaktır. Kendini öne atmadan önce görüştüğün kimselerin güvenilir olup olmadığını tetkik etmelisin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Çalışma arkadaşlarınla birlikte bir projeye başlamaya karar verebilirsiniz. Ancak yalnız hareket etmen sana daha fazla fayda sağlayabilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Ay’ın Koç burcundan Boğa burcuna geçeceği bugün enerjisel anlamda dalgalı bir ruh haline sahip olabilirsin. Akşam saatlerinde boynunla ilgili ağrılara dikkat etmelisin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sabah saatlerinde seni içsel anlamda zorlayan durumlara maruz kalabilirsin. Neredeyse gün boyunca yeni bir iş başlatmaman iyi olacaktır zira Ay boşlukta seyredecek.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Bugünlerde yer değişiklikleri gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde gerginliklere maruz kalabilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Planladığın bir konuda güvenle harekete geçebilirsin. Kardeşlerinle ilgili konular bugün akşam senin için çok daha fazla ön planda olacak