20 dakika 5 yaş gençleştirme garantili maske! Kolajen deposu besin...

Yaz aylarının gözdesi kış aylarının şifası olan bu besinden yapılan maske 20 dakikada 5 yaş gençleştiriyor. Tam bir kolajen deposu olan besin cildin istediği tüm minerallere sahiptir. Cildi sıkılaştırır ve kırışmayı önler. İşte 20 dakikada 5 yaş gençleştiren maske...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Antioksidan içeren her besin vücudunun içinin yanı sıra dışına da faydaları vardır. Vücut içindeki yenilemeyi desteklediği gibi vücut dışında da yaşlanmayı durdurarak gençleştiren bu maske hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Hassas ciltler için mucize bir bakım olan maske 20 dakikada 5 yaş gençleştiriyor. Kanıtlanan bu faydası maskeyi vazgeçilmez kılıyor. İçeriğindeki antioksidan cilt yüzeyinde enfeksiyon riskini azaltarak güzelliği sizler için garantiliyor.

İŞTE 20 DAKİKADA 5 YAŞ GENÇLEŞTİREN MASKE!

Kiraz maskesinden iki tane yapılır. Bu iki çeşidi ayrı ayrı cilde fayda sağlar. Biri cilt tonunu eşitlerken diğeri yüzdeki lekeleri ve kırışmayı giderir. Bu yüzden haftada iki defa bu farklı iki maskeyi deneyebilirsiniz.

10 tane çekirdekleri çıkarılmış kirazı bir kaşık bal ve bir kaşık zeytinyağı ekleyerek mikserden geçirin banyo sonrası temiz ve gözenekleri açılmış cildinize uygulayın. Bu maske cilt yüzeyinde oluşan lekeleri bitirir. Öte yandan ciltteki kırışmayı önler.

Bir kase ev yoğurdu, bir tatlı kaşığı bal kadar bal ve 20 tane kirazı mikserden geçirin. Banyodan sonra maskenizi temiz cilde uygulayın. 20 dakika bekleyip akabinde ılık suyla durulayın.

Yaşlanmanızın nedeni vitamin eksikliği olabilir! Bir avucu 15 yaş gençleştiriyor

Eşsiz ve kusursuz güzelliğin sırrı o besinde! Cilt rengini eşitliyor