20 Ağustos 2020 burç yorumları! Yeni ay sonrasında gökyüzü enerjileri yoğun olacak

20 Ağustos Perşembe günü Aslan burcundaki yeni ay sonrasında gökyüzü enerjileri yoğun olacak ve ikili ilişkiler gün içinde kendini gösterecek. Perşembe günü Boğa burcu özel ilişkilerinde mutlu olurken, Koç burcu sürpriz mesajlara sevinebilir. Terazi burcu ise ikili ilişkilerde özel durumlar yaşayabilir. İşte 20 Ağustos 2020 burç yorumları...

20 Ağustos 2020 burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. 20 Ağustos Perşembe günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor. Aslan burcundaki yeni ay sonrasında gökyüzü enerjileri hayli yoğun olacak. Perşembe günü Boğa burcu özel ilişkilerinde mutlu olurken, Koç burcu sürpriz mesajlara sevinebilir. Yeni ay sonrasında günlük burç yorumları için perşembe günü yeni düzenlemelerin başlangıcı olabilir. Aslan burcu gerçekleştirmek istediği yenilikler için Ay'ın Hilal fazını beklemesi gerekiyor. 20 Ağustos burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. İşte aşk, iş, para ve aile hayatıyla ilgili merak edilen burç yorumları...

20 AĞUSTOS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 20 Ağustos Perşembe günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Sürpriz mesajlar seni mutlu edebilir.

20 AĞUSTOS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Aslan burcundaki yeni ay sonrasında gökyüzü enerjileri hayli yoğun olacak. Özel ilişkilerinde güzel ve seni mutlu edecek gelişmeler var.

20 AĞUSTOS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişiminin güçlü olduğu birisinden alacağın bir teklif seni sevindirecek. Ay Jüpiter üçgen açısının etkisiyle çevrendekilere karşı anlayışlı olacağın bir gündesin.

20 AĞUSTOS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Cömert bir günündesin. Harcamalarını yaparken dikkatli olmalısın. Akşam saatlerinde görüştüğün insanlar seni doğru yönlendirmeyebilir. 

20 AĞUSTOS 2020 BURÇ YORUMLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Yeni ay sonrasında günlük burç yorumları nasıl olacak?