2 Temmuz 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumlarında çalışma hayatında değişiklik zamanı

2 Temmuz Perşembe günü Boğa ve Yengeç burcunun çalışma hayatında pozitif gelişmeler olabilir, Yay burcu bir yerlere gitme ihtiyacı duyabilir. 2 Temmuz 2020 burç yorumlarında parasal konular ön planda olacak. Temmuz ayı günlük burç yorumları çalışma hayatında beklentisi olanlara yol gösterebilir. Ay büyüyen fazında ilerlerken bazı burçlar için bir şeyleri düzeltmenin tam zamanı. ''2020 burç yorumları nasıl?'' sorusunun cevabını merak edenler için günlük burç yorumları sizlerle...

Temmuz ayı burç yorumlarında beklenti içinde olanları güzel haberle bekliyor. Çünkü Ay Mars üçgen açısının etkisiyle burçlarda enerjiyi yükseltecek. 2 Temmuz Perşembe günü Boğa ve Yengeç burcunun çalışma hayatında pozitif gelişmeler olabilir, Yay burcu bir yerlere gitme ihtiyacı duyabilir. 2 Temmuz 2020 burç yorumlarında parasal konular ön planda olacak. Temmuz ayı günlük burç yorumları çalışma hayatında beklentisi olanlara yol gösterebilir. Ay büyüyen fazında ilerlerken bazı burçlar için bir şeyleri düzeltmenin tam zamanı. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleminden 2 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

2 TEMMUZ 2020 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: Ay 2 Temmuz Perşembe günü saat 04:21’de Yay burcuna geçiyor olacak. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular bugün senin için önemli hale gelebilir. Ay Mars üçgen açısının etkisiyle enerjimizde yüksek olacaktır.

2 TEMMUZ 2020 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çalışma hayatında pozitif gelişmeler var. Günün ilk yarısında işinle ilgili birtakım konularda düzen oluşturmak durumunda kalabilirsin. Parasal konularda endişelerin artabilir.

2 TEMMUZ 2020 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay büyüyen Ay fazında ilerliyorken sende bir şeyleri düzeltmek ve analiz etmek adına uygun bir süreçtesin. Akşam saatlerine doğru ilişkinde sorunlar söz konusu olabilir.

2 TEMMUZ YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay’ın Akrep burcundan Yay burcuna geçeceği bugün çalışma hayatında uyumlu enerjiler söz konusu olabilir. Gün ortasında olaylara aşırı reaksiyon gösterebilirsin. Tepkilerini ayarlamanı tavsiye ederim. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulara dikkat! 2 Temmuz 2020 burç yorumları