İrem Derici adeta eridi! 2 haftada tam 9 kilo verdiren diyet...

İrem Derici yaptığı diyet sayesinde adeta 20'li yaşlara dönerek sevenlerini şaşırtmayı başardı. Magazin dünyasında yankı uyandıran ünlü şarkıcı, uyguladığı diyetle 2 haftada tam 9 kilo verdi. İşte İrem Derici'nin zayıflama sırrı…

İrem Derici toplam 3 yöntemle adeta eriyerek kilo vermeyi başardı. Son dönemlerde zayıflamasıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcının yeni hali görenleri şaşırttı. İrem Derici uyguladığı diyet sayesinde 50 kiloya kadar düştü.

3 YÖNTEMLE İREM DERİCİ

İrem Derici, zayıflama sürecinde 3 yönteme dikkat çekti.

Arpa suyu diyeti

Chia tohumu

Belirli bir düzeyde su tüketimi

Zayıflayabilmek için adeta aç kalmayı göze alan İrem Derici, uyguladığı diyet yöntemiyle kısa süre içinde sonuç almayı başardı. Ayrıca diyet esnasında kuru kayısı ve çiğ badem tüketerek, aç kaldığı zamanlarda kaybettiği enerjiyi geri topluyor.

DİYET İLE TAM 20 KİLO VERDİ

İrem Derici, uyguladığı diyet sayesinde 2 haftada 9 kilo verdi. Akabinde ise 20 kilo vermeyi başardı. Kilo vermek için aç kalmayı göze alan ünlü şarkıcı, gün içerisinde aldığı takviyelerle enerjisini korudu.

Aşırı kilo kaybı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü iddia edilse de, İrem Derici günde 2,5 litre su içtiğini belirtiyor. Ayrıca su sadece diyet esnasında değil, her zaman tüketilmeli.

CHİA TOHUMU

Salatalara, içeceklere ve soslara kolayca eklenebiliyor. Bu sayede diyet yapanlar tarafından kısa sürede sıklıkla kullanılmaya başladı. Fakat uzmanlar bu tohumun zayıflamayla olan ilişkisine şüpheli yaklaşıyor.

ARPA SUYU

Arpa suyu tarifini uygulayanlar; hazır gıdaları, yumurtayı ve unlu yiyecekleri tüketmiyor. Arpa tokluk hissi verdiği için hızlı kilo verdirdiği düşünülüyor.

İrem Derici'nin diğer bir yöntemi ise su tüketimi. Ünlü şarkıcı günde 2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyor.