İşte ekime şanslı başlayan burçlar! 2 Ekim 2023 burç yorumları! İkizlere iş, Kovaya şans, Aslana ve Teraziye para...

Astrolog Özlem Recep 2 Ekim 2023 burç yorumlarını yazdı. Peki, kimler ekim ayına şanslı başlıyor, kimlerin iş düzeni iyileşiyor? İkizler, Aslan, Kova ve Oğlak ekim ayına şanslı başlayan burçlar arasında yer alıyor. İşte para, aşk, sağlık ve aile konularında 2 Ekim günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Günlük burç yorumları 2 Ekim 2023 tarihi için merak ediliyor. İkizler, Aslan, Kova ve Oğlak ekim ayına şanslı başlayan burçlar arasında yer alıyor. Astrolog Özlem Recep 2 Ekim burç yorumlarını aile, iş, aşk ve para konularına göre yorumladı.

Burç yorumları herkes için başka bir anlam ifade ediyor. Senenin son aylarından biri olan ekim ayında astrolojiyi takip edenler planlarını ona göre yapıyor. Peki, ekime kimler güzel başlayacak? Kimlerin kazancı değişecek? Hangi burçlar para kazanacak? İşte 2 Ekim burç yorumları...

2 EKİM BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynaklarının arttığı bir gün. Tek dikkatli olman gereken konu iş hayatındaki yanılgılar. Temkinli adım atmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, kendini yorgun uyanmış hissedebilirsin. Enerjini toparlamak için sadece kendine ihtiyacın var. Özel hayatında yaşadıkların gösterilenler gibi değil.

İkizler: Sevgili İkizler, iş hayatın açısından attığın adımlarda şansın yağver gidecek. Kariyer hayatını riske atacak kişilerle görüşmek sıkıntı verebilir, dikkatli olmalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, geleceğini ilgilendiren planların için bazı kişilerle tanışabilir, seyahat planları yapabilirsin. Yolculuklar sırasında çıkabilecek engellere dikkat.

Aslan: Sevgili Aslan, iş kurmak, iş geliştirmek ve yükselmek için fırsatları değerlendirebilirsin. Maddi kaynaklarla ilgili riskli adımlara dikkat etmelisin.

Başak: Sevgili Başak, uzak yolculuklar ve eğitim alanı açısından şansın yükseliyor. Yurtdışı vatandaşlık ve seyahat planları için doğru bir gün. Yerleşim yerini değiştirmek gibi bir niyetin varsa seçtiğin yerde bazı sıkıntılar olabilir, dikkat etmelisin haberin olsun.

Terazi: Sevgili Terazi, ortaklı işler, miras, sigorta ya da prim konuları gündeminde olacak ve gelir kapısı açılacak. Gün içinde dikkat etmen gereken konu görünür görünmez kazalar ve gizli düşmanlar, herkese güvenmemelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, ev almak, satmak ya da yerleşim alanını değiştirmek için fırsatlar seninle olacak. Çalışma hayatında risk almamalısın. Projelerini kimseyle paylaşma.

Yay: Sevgili Yay, çalışma hayatında kendini göstermek istediğin kim ve ne varsa seninle birlikte. Yeni iş görüşmeleri için ideal bir gün. Özel hayatındaki bazı gerçeklerle hareket etmense seni ileri vadede mutlu edecek yeni sayfalar açmana sebep olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, aşk hayatın açısından bereketli bir gün. Geleceğe dair planlar yapabilir, problemlerinizi çözümleyebilirsiniz. Tek başınaysanız yeni aşk kapıda.

Kova: Sevgili Kova, eğitim, yolculuk ve yeni sözleşmeler için şahane bir gün. Maddi anlamda riske atacak konular hakkında temkinli adım atmak önemli.

Balık: Sevgili Balık, rakiplerine karşı kendini korumalı, çevrende sana çiçek açtıracak insanlarla ilerlemelisin. Maddi kaynakların artış yapacağı şu günlerde yeni iş arama ve ev değiştirme planlarınız da aktifleşebilir.

En sinirli 5 burç! Delirince tam delirenler...