Günlük burç yorumları 19 Mayıs 2021

19 Mayıs 2021 burç yorumlarında Ay'ın Başak burcuna geçmesi projeleri ve ikili ilişkileri etkileyecek. Peki, hangi burç 19 Mayıs'ı güzel geçirecek? Günlük burç yorumları yükselen yorumlarıyla birlikte Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. İşte 19 Mayıs 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

19 Mayıs 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu merak ediliyor. Aşk, sağlık, para ve kariyer konularında günlük burç yorumları bilgi veriyor. Ay 19 Mayıs Çarşamba günü saat 23.59'da Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçecek. Ay saat 22.12 ile 23.59 arasında boşlukta olacağından daha çok keyifli zaman geçirebileceğimiz ve yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz alanlarla uğraşmamız iyi olacaktır. Yeni ay zamanı başlattığımız projelerimizi Ay'ın ilk dördün fazında ilerlediği bugünlerde duyurmak adına uygun bir süreçteyiz. Ay Güneş kare açısının etkisiyle ikili ilişkilerimizde zorlanmalar söz konusu olabilir. 19 Mayıs 2021 burç yorumları sizlerle...

19 MAYIS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay 19 Mayıs Çarşamba günü saat 23.59'da Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçecek. Ay saat 22.12 ile 23.59 arasında boşlukta olacağından daha çok keyifli zaman geçirebileceğin ve yaratıcılığını kullanabileceğin alanlarla uğraşman iyi olacaktır.

19 MAYIS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Çarşamba günü boyunca olayları gereğinden fazla abartman aile bireylerini kızdırabilir. Ay Güneş kare açısının etkisiyle ebeveynlerin arasındaki zorlanmalara şahitlik edebilirsin.

19 MAYIS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Gün içerisinde kardeşlerinle ilgili konularda cesaretle adım atman gerekebilir. Yaratıcı enerjilerinin hâkim olduğu bir gündesin.

19 MAYIS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Çarşamba günü boyunca yaratıcı enerjin hayli yüksek. Ancak gece saatlerinde bir kadının beklenmedik tavırları senin işlerini bozabilir.

19 MAYIS ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay çarşamba akşamı saat 23.59'da Aslan burcundan ayrılıp Başak burcuna geçiş yapacak. Fiziksel özelliklerin, hayata bakışın ile ilgili konularda önemli kararlar alman olası gözüküyor.

19 MAYIS BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Gün içerisinde endişeli durumların söz konusu olabilir. Duygusal enerjilerinin hâkim olduğu bir gündesin. Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor.

19 MAYIS TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Gökyüzü enerjilerinin yoğun olduğu bugünlerde organizasyonel meselelerde önemli kararlar alabilirsin. Ay gece saatlerinde Başak burcuna geçecek. Bilinçaltı çalışmaları yapmak adına güzel bir zaman dilimi.

19 MAYIS AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sorumluluklarınla ilgili olarak otorite pozisyonu kişilerden birtakım talimatlar alabilirsin. Yeniay zamanı başlattığın projelerini Ay'ın ilk dördün fazında ilerlediği bugünlerde duyurman adına uygun bir süreçtesin.

19 MAYIS YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Günün ilk yarısında uzak akrabalarınla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Ay Güneş ilişkilerinde zorlanmaları beraberinde getirebilir.

19 MAYIS OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Bugünlerde hisseli kazanımlarınla ilgili konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Aşırı özgürlükçü ve değişken tavırların partnerinle aranın açılmasına sebep olabilir.

19 MAYIS KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay'ın Aslan burcunda ilerleyeceği günün genelinde eşinle ilgili konulara odaklanabilirsin. Bireysel taraflarını daha çok vurgulamak isteyebilirsin.

19 MAYIS BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Gün boyunca yaratıcı ve sanatsal çalışmalara vakit ayırabilirsin. Ay gece saatlerinde karşıt burcun olan Başak burcuna geçiş yapacak.