19 Kasım Ay tutulması bugün! Hangi burçlar sağlığına dikkat etmeli?

Ay tutulması ve etkileri günlerdir konuşuluyor. Bugün gerçekleşecek olan Ay tutulmasına saatler kaldı. Ay tutulmasının etkileri merak ediliyor. Peki hangi burçlar sağlığına dikkat etmeli? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Kariyer, aşk, sağlık... Ay tutulması sürpriz etkileriyle geliyor. Peki hangi burçlar sağlığına dikkat etmeli? İşte cevabı...

19 KASIM AY TUTULMASININ SAĞLIĞA ETKİLERİ

Bu süreç içerisinde sağlık açısından sene sonundaki Mars Retro İkizler etkilerini ayrı değerlendireceğim ancak, tutulmaların getirdiği sağlık konuları genellikle tiroit, boyun, boyun fıtığı, üreme organları kanserleri, variskosen ve cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara oldukça açık bir süreçten geçilmektedir.

İKİZLER: Sevgili İkizler Burçları, önümüzdeki tutulmalar sağlık ve kayıplar evinizde gerçekleşecek olup, özellikle kariyer ve hukuk konularıyla ilgili oldukça dikkatli olmanız gereken konular yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve entrikalara açıkken, ağzınızdan çıkan kelimelerin üzerine on katarak anlatanlardan tutun da kariyeriniz ve işinizde gözü olan pek çok kişinin size zarar verecek olan davranışlarına açıksınız.

TERAZİ: Bu sene aile soyunuzdan olan kişilerle daha yakından ilgilenmek oldukça önemli olmasının yanı sıra, onların sağlık sıkıntısı ve ameliyatları zihninizi yorabilir.

YAY: Sağlık açısından oldukça iyi olsanız da kontroller, diyetisyen ya da bazen işin içinden çıkamadığınız psikolojik sorunların zeminine inmek için hekimlerden destek alabilirsiniz.