19 Haziran 2022 Pazar günü burç yorumları! Yay sağlıklı Boğa ev alıyor

19 Haziran 2022 günlük burç yorumları merak ediliyor. 19 Haziran günü Boğa burcu gayrimenkul alımı yapabilir. Oğlak burcu enerjisini topladığı bir gün oluyor. 19 Haziran 2022 Pazar günü burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

Uzman Astrolog Özlem Recep 19 Haziran 2022 Pazar günü burç yorumlarını sizler için yazdı. Peki 19 Haziran 2022 Pazar günü burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

19 HAZİRAN 2022 PAZAR GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Bugün sevdiğiniz kişi ile çok yakın olacağınız güzellikler sizinle birlikte olacak. Evinizin içinde paylaşımlarınız ve mutluluğunuz artarken, eşiniz ile aranızda gerginliğe sebep olacak olan kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız. Açık düşmanlıklara uğrayabilirsiniz. Dost gibi görünen ama düşman olduğunu bildiğiniz kişilere karşı temkinli olmalısınız.

BOĞA: Bugün gayrimenkul alım satım işlemleri için yeni bir ev bakabilir veya elinize geçebilecek toplu bir para ile arazi alımı için arayışa başlayabilirsiniz. Hayallerinizi engelleyen pek çok konudaki engelleri aşmanız için şanslı etkiler altındasınız. Arkadaş gruplarınızdaki düşüncelerinden emin olamadığınız kişilere karşı mesafeli duruşunuz ileride sizi pek çok konuda zarar görmekten koruyacak olabilir, iç sesinizi dinlemelisiniz.

İKİZLER: İş hayatınızdan görünmeyenin arkasındaki çekemeyen kişilerden alacağınız haberler moralinizi bozabilir.. Uzunca süredir planladığınız ancak engellere uğrayan sözleşme ve projeleriniz için bugünden sonra hız kazanacaksınız. Hafta sonu iş hayatınızdaki olumlu enerjileri düzenlemek için plan ve projeler yapabilirsiniz. Eşiniz ile ben – sen diyaloglarına girerken, neşeniz ve mutluluğunuz yerinde olacak.

YENGEÇ: Evlilik düşünen ancak kayınvalide tarafından onaylanmayan birliktelikler için bugün şanslı etkiler sizinle birlikte. Bugünlerde oluşan konuşmalar merkür retrosu sonrası size önemli aşamalar kazandıracak. Arkadaş ortamınızda dost mu düşman mı diyeceğiniz olaylar yaşamanız mümkün. Bundan sonra sizi seven ve değer veren dostlarınızla birlikte olmak isteyeceksiniz.

ASLAN: Bugün içsel yolculuğunuzda atacağınız adımlar oldukça önemli. Yeni iş teklifleri ve projelerle karşılaşabilirsiniz ama biraz süzgeçten geçirirseniz fena olmaz, merkür retrolu günlerden geçtiğimiz için. Bugün yaşayacağınız eş zamanlıklar pek çok sorunuz için size cevap veriyor nitelikte olacaktır.

BAŞAK: Bugün gece uyku sırasında göreceğiniz rüyalar zihninizde oluşan pek çok sorunun cevabını sizlere sunacak gibi görünüyor. Önemli bir rahatsızlığınız bulunuyorsa bugün itibariyle pek çok sıkıntınızdan kurtulaşa geçeceksiniz. Hiç umut etmediğiniz bir kuruluştan önemli bir cevap almak ve anlaşma yapmanız için gökyüzü bugün size destek veriyor. Gelen haberleri iyi değerlendirmelisiniz.

TERAZİ: Maddi anlamda rahatlarken, iş hayatınızdaki bir takım kadınların sizin konumunuzdan rahatsız olduğunu farkedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar bugün karşılarına çıkan kişileri iyice tanımadan evet dememeliler. Evli olanlar ise aile bireyleri ve çocuklarından gelecek sürpiz güzelliklere kalplerini açmalılar.

AKREP: Bugün iletişim dilinizdeki kibirli tutumunuz sevdiğiniz kişi ve arkadaşlarınızla aranızın açılmasına sebep olabilir. Hayallerinize ulaşmak için gökyüzü size destek verirken takılı kaldığınız noktalara dikkat etmeli ve kendinizi daha net ifade etmelisiniz. Hukuki anlamda prosedürlere uymayan konularla ilgili girişimlerinize dikkat etmelisiniz, ummadığınız borçlanmalarla karşılaşabilirisiniz.

YAY: Uzunca süredir kendinizi ifade edemediğiniz pek çok konuda artık enerjimi topladım, sağlığımı topladım ve hayatta ben de varım diyebileceğiniz bir gündesiniz. Evinizin içinde uzunca süredir değişen düzeniniz veya aile bireyleri ile anlaşamayan huzursuz yanınızın yerine daha enerjik ve mutlu bir siz gelecek ve pek çok kişiden destek görebileceksiniz. Ekonomik durumunuz hakkında endişeye kapılmayın. Hayatınızda değişen pek çok şeyi eskisinden daha iyi inşa edebileceksiniz.

OĞLAK: Eşiniz, aileniz ve dostlarınızla birlikte enerjinizi toparladığınız bir gündesiniz. Hayalini kurduğunuz yapacağınız projelerinizden ses getirecek güzellikler sizinle birlikteyken, içten içe hırs yapan kişilerden aniden telefon alabilirsiniz. Görüşmelerinizde negatiflerini size göndermek isteyecek bu kişilere karşı temkinli konuşmalar yapmanız sizi pek çok sıkıntıdan kurtaracaktır.

KOVA: Bugün eğitim hayatınızda ani çıkabilecek masraflara karşı temkinli olmalısınız. Sevdiğiniz kişinin ailesindeki bazı kadınlardan alacağınız tepkiler bugün sizi biraz üzebilir. Hazır cevap olup, olayları büyütmemek ve görmezden gelip zamana yaymak sizi uzun vadede mutlu edecek etkiler barındırıyor. Bu tür olumsuzluklara zihninizi yormadan eşinizin size verdiği değerin tadını çıkarabilirsiniz.

BALIK: Öğrenci olanlar eğitim hayatında hızlı ilerleyişler ve yükselişlere adım adım ilerleyecekler. Bugün hazırlayacağınız projeniz ile yarın haftaya başlamanız size olumlu destekleri verecek cinsten. Kalbi boş olan Balık burçları yakın arkadaşlarının aracı olduğu flörtlere oldukça açıklar. Gökyüzünün olumlu enerjileri haricinde uzunca süredir hakkınızda gizlenenleri öğrenmek üzeresiniz, gerilmemelisiniz.