18 Haziran 2020'de Merkür Yengeç burcunda retro! Teknolojik aksaklıklara dikkat!

18 Haziran 2020 tarihinde Merkür durağan konumda ve 19 Haziran tarihinde retro konuma geçecek. 12 Temmuz tarihine kadar da Merkür retrosu sürecek. Merkür Yengeç burcunda retro yapacak. Bu zaman zarfında yazılı ve sözlü iletişimde güçlükler yaşanabilir, teknolojik aksaklıklar oluşabilir. Elektronik cihazlarda arızalar meydana gelebilir. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleminden Merkür'ün burçlara etkisi...

18 Haziran 2020 tarihinde Merkür durağan konumda ve 19 Haziran tarihinde retro konuma geçecek. 12 Temmuz tarihine kadar da Merkür retrosu sürecek. Merkür Yengeç burcunda retro yapacak. Bu durum hangi burçları etkileyecek? Bu durumun günlük burç yorumlarına etkisini değerlendiren Astrolog Ceylin Çelebi şunları söyledi:

"Merkür retrosu ile ilgili olarak artık astroloji ile uzaktan da olsa ilgilenenler az çok neler olup bittiğini, nelere dikkat etmesi gerektiğini biliyor. Ancak genel kanı Merkür’ü doğum haritasında Retro olanlar bu süreçten etkilenmeyecek gibi bir yanlış algıda. 

Aslında onlarda herkes kadar Merkür’ün retro yaptığı zamandaki aksaklıklardan nasibini alacak. Fakat Merkür’ü zaten doğum haritasında retro olduğu için o kişiler bu enerjilere daha alışık durumdalardır. 

Yani zaten normal hayatlarında iletişimsel alanda olsun elektronik ve teknolojik cihazlarda olsun diğer insanlara göre çok daha fazla zorlanmalar yaşayabiliyorlar. Bu nedenle bu dönemdeki aksaklıkların farkına diğerleri kadar varamayabilirler."

HANGİ BURÇLAR EN ÇOK ETKİLENECEK?

Bu süreçten en çok etkilenecek olanlar, İkizler ve Başak ve Yengeç burçlarında yükselenleri, Güneşleri, tepe noktaları (MC) veya Merkür gezegenleri olanlar olacaklar. Bu zaman zarfında yazılı ve sözlü iletişimde güçlükler yaşanabilir, teknolojik aksaklıklar oluşabilir. Elektronik cihazlarda arızalar meydana gelebilir. Ancak yeni bir cihaz almak da hiç akıllıca değil çünkü Retro bittikten sonra bu eşyadan hiç memnun olmadığınızı fark edebilirsiniz. Yeni bir cihaz almak için ya da bir anlaşma imzalamak için mümkünse retronun bitmesini beklemek daha iyi olacaktır. Bir söz söylemeden önce iki kere düşünmemiz gereken, bir yazılı anlaşma imzalamamız gerekiyorsa ince eleyip sık dokumamız gereken bir zaman diliminden geçiyoruz. Merkür Retrosu Yengeç burcunda olduğu için bu dönemde eskiye olan özlem artabilir. Ya da aile içerisinde eski birtakım konular tekrar gündeme gelebilir. Eski eş, eski sevgili dönmek, barışmak isteyebilir. Ancak çok itibar etmemek te fayda var. Zira Merkür retrosu bittikten sonra ilişkide kopacaktır. Aynı zamanda Merkür retrosunu yarım kalan işleri toparlamak adına kullanmak çok faydalı olacaktır.

18 HAZİRAN 2020 BURÇ YORUMLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ TIKLAYIN

18 Haziran 2020 burç yorumları! Yeni bir dönem başlıyor