18- 25 Ocak 2021 haftalık burç yorumları! Burçlar haftayı nasıl bitirecek?

18- 25 Ocak haftalık burç yorumları aşk, sağlık, aşk, aile ve para konularında haftaya dair bilgi veriyor. Koç ve boğalar 18-25 Ocak haftasında parasal konulara yönelirken, Aslanları kariyer haftası bekliyor. Kovalar ise ilişkilerinde gergin bir hafta geçirebilir. İşte haftanın en şanslı burçları ve Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 18- 25 Ocak 2021 haftalık burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

18- 25 Ocak 2021 haftalık burç yorumları merak ediliyor. Haftaya burç yorumlarıyla başlayanlar en şanslı olunan konuları merak ediyor. Peki, bu haftanın şanslıları hangi burçlar olacak? Haftalık burç yorumları kimlerin yüzünü güldürecek?

18 ve 25 Ocak haftasına Pazartesi sabahı Ay saat 10.07’de Koç burcuna geçiş yapıyor. Hafta başında yoğun bir gündeminiz olabilir. Çarşamba günü Ay 11.29 ile 21.56 arasında boşlukta seyredeceğinden bu zaman aralığında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermeliyiz. 

ÖNEMLİ GÖRÜŞMELERİ CUMA GÜNÜNE DENK GETİRMEYİN

21 Ocak günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla yeni ayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor. Önemli görüşmelerimizi cuma günü akşam saatlerine getirmemeye dikkat etmemizde yarar var. Zira Ay Merkür kare açısı gerginlikleri arttırabilir.

HAFTA SONU AY İKİZLER BURCUNDA

Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken Mars Jüpiter kare açısının etkinleşeceği cumartesi sabahı gereksiz tartışmalar içerisinde olmaktan uzak durmalısınız. Pazar günü sorumluluklar öne çıkıyor. İşte en önemli detaylarıyla Astrolog Ceylin Çelebi’nin kaleme aldığı haftalık burç yorumları…

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 18 ve 25 Ocak haftasına Pazartesi sabahı Ay saat 10.07’de senin burcuna geçiş yapıyor olacak. Hafta başında yoğun bir gündeminiz olacak gözüküyor. Ay’ın burç değiştirdiği çarşamba günü Mars ile Uranüs kavuşum açısının etkinleşmesiyle birlikte çevrenizdekilerle parasal konular üzerine iddialara girebilir ve karşılıklı çekişmeler içerisinde olabilirsiniz. 21 Ocak günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini daha da fazla belli etmeye başlıyor olacak. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ve iletişimi yoğun birkaç geçireceğinizi gösteriyor. Pazar günü babanız ya da aile büyüklerinizle aranızda aile içindeki sorumluluklarınızla alakalı birtakım önemli konuşmalar geçebilir. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Haftalık burç yorumlarında sevgili Boğalar için zorlayıcı durumlar olabilir. 18 Ocak haftasında Ay pazartesi günü sabah saatlerinde Koç burcuna geçiş yapıyor olacak. Pazartesi gecesi Jüpiter Uranüs karesinin etkinleşmesiyle birlikte öngörülemez bazı zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortasında Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor olacak. Trafikte veyahut dışarıdaki işlerinizi sürdürürken ani kazalara karşı çok daha dikkatli hareket etmenizde yarar var. Hafta sonu parasal konularda görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Güneş Satürn kavuşumunun etkinleşeceği pazar günü sorumluluklarınızı yerine getirmeniz açısından önemli konular ardı ardına söz konusu olabilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 18 Ocak haftasında Ay Koç burcunda haftaya başlıyor olacağız. Pazartesi sabahı yakın sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik konularda birtakım duyumlar alabilirsiniz. Salı günü akşam saatlerinde iletişim adına uygun vakitler var. Perşembe günü itibariyle Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Yeni ay zamanı oluşan olaylar artık zamanla kendini belli etmeye başlıyor olacak. Ancak perşembe günü enerjileri sert geçebilir. Etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermenizde yarar var. Hafta sonu Ay’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber sizde hem kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de iletişimi yoğun bir zaman diliminde olacaksınız. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 18 ve 25 Ocak haftasında kariyerinizle ilgili konular sizler için hafta başında dikkat çekiyor olacak. Yakın çevrenizden kişilerle olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Çarşamba günü Ay Boğa burcuna geçiyor ve sizlerin sosyal çevre alanlarınızdaki işleri daha stabil hâle getirmenizi sağlıyor. Perşembe günü enerjileri zorlayıcı olabilir. Önemli kararlarınızı bugünlerde almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken geri planda kalmış birtakım işleriniz için görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 18 Ocak haftasına Ay Koç burcunda ve hızlı bir tempoyla başlıyor olacaksınız. Pazartesi günü günün ilk yarısında Jüpiter ile Uranüs arasındaki kare açı nedeniyle risk almaya yatkın olabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizin öne çıkacağı hafta başında daha temkinli hareket etmenizde yarar var. Hafta ortasında kariyer konularınız öne çıkıyor olacak. Ay ilk dördün fazında ilerleyecek. Dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Cuma günü ikili ilişkilerinizde keyifli enerjiler var. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken Mars Jüpiter kare açısının etkinleşeceği cumartesi sabahı gereksiz tartışmalar içerisinde olmaktan uzak durmalısınız. Pazar günü daha sakin enerjiler devrede olacak. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 18 ve 25 Ocak haftasına, Ay Koç burcunda hisseli kazanımlarınızla ilgili konulara vurgu yaparak başlıyor olacak. Yoğun görüşmelerinizin olabileceği pazartesi sabahı bilhassa ortaklarınızla aranızda aşırı uçlara çekilen konular nedeniyle birtakım tartışmalar oluşabilir. Çarşamba günü Ay 11.29 ile 21.56 arasında boşlukta seyredeceğinden bu zaman aralığında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konularda değişiklikler istiyorsanız yoğun görüşmeler ve arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak enerjinizi gereksiz harcayabileceğiniz durumlarda söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Hafta başında Ay burç değiştiriyor ve Balık burcundan ayrılarak Koç burcuna geçiyor olacak. Dolayısıyla hafta başında ikili ilişkileriniz önem kazanacak diyebiliriz. Çarşamba günü saat 11.29 ile 21.56 arasında Ay boşlukta seyredeceğinden yeni bir iş başlatmamanız iyi olacaktır. Perşembe günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Olaylar kendini çok daha net bir şekilde gösterecektir. Önemli görüşmelerinizi cuma günü akşam saatlerine getirmemeye dikkat etmenizde yarar zira Ay Merkür kare açısı gerginlikleri arttırabilir. Hafta sonu annenizle olan görüşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 18 Ocak haftasına Ay Koç burcuna geçerken başlıyor olacağız. Günlük rutin işlerinizde yoğun enerjilerin söz konusu olduğu bir hafta başı olacak gözüküyor. Salı günü ikili ilişkilerde gergin enerjiler var. Ani kararlar almaktan uzak durmanızda yarar var. Çarşamba günü Ay Boğa burcuna geçiyor olacak. Partnerinizle olan ilişkilerinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe günü çevrenizle ile olan gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 18 Ocak haftasına Ay Koç burcunda ve çocuklarınızla ilgili konularda adım atmanız gereken konuları vurguluyor olacak. Ay Venüs kare açısının meydana geleceği salı öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir. Ancak akşam saatlerini karşılıklı görüşmeleriniz adına değerlendirebilirsiniz. Perşembe günü Ay ilkdördün fazında ilerliyorken daha önce başlatılmış olan işleriniz kendini daha da belli etmeye başlıyor olacak. Cumartesi günü Ay karşıt burcunuzda yoğun ve gergin enerjiler söz konusu olabilir. Hafta sonu partnerinizle ilgili konular çok daha fazla öne çıkıyor olacak. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 18 ve 25 Ocak haftasında, Ay pazartesi sabahı Koç burcuna geçiş yapacak. Evinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak üzere harekete geçmeniz yerinde olacaktır. Perşembe gününü mümkünse yalnız geçirmeniz iyi olacaktır zira gergin ve zorlayıcı enerjiler gün boyu söz konusu olabilir Aklınızdaki projelerinizi yürürlüğe sokmak için Perşembe gününden sonrasını değerlendirmeye başlamanız iyi olabilir. Hafta sonu günlük rutin işlerinizle ilgili koşturmacalarınızın yoğun olacağı bir zaman diliminde olabilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 18 Ocak haftasına Ay Koç burcunda haftaya başlıyoruz. Kardeşlerinizle ilgili inisiyatifi ele almak durumunda kalacağınız durumlar söz konusu olabilir. Salı günü Güneş sizin burcunuza geçiyor olacak. Çarşamba günü ani kararlar almaktan uzak durmalısınız ve saat 11.29 ile 21.56 arasında Ay boşlukta seyredeceğinden yeni bir iş başlatmamanız iyi olacaktır. Perşembe günü evinizle ilgili sizi kısıtlayıcı ve ikili ilişkilerinizde gerginlikleri arttırabilecek enerjiler söz konusu olabilir. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, pazartesi sabahı Ay burcunuzdan ayrılarak Koç burcuna geçiş yapacak ve hafta başında parasal konularla ilgili olarak birtakım adımlar atmanız adına hızlı enerjileri çalıştırıyor olacak. Perşembe günü Ay ilkdördün fazında ilerliyorken daha önce başlatılmış olan işleriniz kendini daha da belli etmeye başlıyor olacak. Ancak bugünlerde birtakım kısıtlanmalar içerisinde de kalabilirsiniz. Hatta babanız ya da sizin için önemli bir büyüğünüz ile güç savaşına girebilirsiniz. Hafta sonu İkizler burcunda ve evinizle ilgili konularda yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olacağınızı gösteriyor. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

HAFTANIN EN GÜZEL GÜNLERİ VE SAATLERİ

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

18 OCAK -25 OCAK AY BOŞLUKTA LİSTESİ

18 Ocak 06.44 18 Ocak 10.07

20 Ocak 11.29 20 Ocak 21.56

23 Ocak 00.28 23 Ocak 10.43

25 Ocak 10.17 25 Ocak 21.52