Günlük burç yorumları 17 Şubat 2021

17 Şubat 2021 burç yorumları ilgiyle takip ediliyor. Satürn Uranüs karesinin gerçekleşeceği bugün kendimizi bastırmaya çalışsak da beklenmedik çıkışlar yapabiliriz. Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Koç burcu keyfi harcamalar yapabilir, Akrep ve Yengeç burcunun hayatındaki kadınların etkisi artabilir. İşte en çok merak edilen konularda 17 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

17 Şubat 2021 burç yorumları aşk, sağlık, para ve ilişkiler konusunda merak ediliyor. Günlük burç yorumları kısıtlamalara dikkat çekiyor. Koç burcu keyfi harcamalar yapabilir, Akrep ve Yengeç burcunun hayatındaki kadınların etkisi artabilir. Kova burcunu ise yer değişiklikleri bekliyor.

17 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Ay bugün Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna saat 06.11'de geçiş yapacak. Satürn Uranüs karesinin gerçekleşeceği bugün kendimizi bastırmaya çalışsak da beklenmedik çıkışlar yapabiliriz. Ay Satürn karesi akşam saatlerinde birtakım kısıtlanmalara maruz kalabileceğimizi gösteriyor. İşte size özel hazırladığımız 17 Şubat 2021 burç yorumları...

17 ŞUBAT KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay bugün Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna saat 06:11'de geçiş yapacak. Bugün yemek içmek ve keyif almak istediğin şeylere bugün çok para harcayabilirsin.

17 ŞUBAT BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün bilhassa günün ikinci yarısında ağır ve temkinli adımlar atıyor olacaksın. Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir.

17 ŞUBAT İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Bugünlerde bilinçdışı konularda çalışmalar yapabilirsin. Satürn Uranüs karesinin gerçekleşeceği bugün kendini bastırmaya çalışsan da beklenmedik çıkışlar yapabilirsin.

17 ŞUBAT YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir. Ay Satürn karesi kısıtlanmalara maruz kalabileceğini gösteriyor.

17 ŞUBAT ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bir süredir kariyerinle ilgili risk almak istemediğin bir süreçte olabilirsin. Ancak alacağın bir teklif kafanı kurcalayacak olabilir. Temkinli hareket etmende yarar var.

17 ŞUBAT BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Maddi manevi güven arayışının yükseldiği bugünlerde arkadaşlarınla görüşmelerin sıklaşabilir. Sağlığına dikkat etmelisin.

17 ŞUBAT TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hisseli kazanımlarınla ilgili ağır ve temkinli adımlar atıyorsun. Satürn Uranüs karesinin gerçekleşeceği bugün kendini bastırmaya çalışsan da beklenmedik çıkışlar yapabilirsin.

17 ŞUBAT AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay karşıt burcunda ilerliyorken birtakım konuları daha stabil hâle getirmek isteyebilirsin. Sabah erken saatlerde hayatındaki kadınlarla ilgili konular daha baskın hale gelebilir.

17 ŞUBAT YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde iştahın artabilir. Akşam saatlerinde kısıtlayıcı durumlara maruz kalabilirsin zira Ay ile Satürn arasında bir kare açı meydana gelecek.

17 ŞUBAT OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatında istikrar sağlamak istiyorsun. Akşam saatlerine doğru sınırlamalara maruz kalabilirsin.

17 ŞUBAT KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Bugünlerde yer değişiklikleri gündeme gelebilir. Akşam saatlerine doğru sınırlamalara maruz kalabilirsin.

17 ŞUBAT BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Kardeşlerinle ilgili konular bugün senin için çok daha fazla ön planda olacak. Satürn Uranüs karesinin gerçekleşeceği bugün kendini bastırmaya çalışsan da beklenmedik çıkışlar yapabilirsin.