17 Eylül Cuma günü burç yorumları! Akrep gergin Yay başarılı

17 Eylül 2021 Cuma günü burç yorumları merak ediliyor. 17 Eylül 2021 Cuma günü Terazi burcu iki arada bir derede kalabilir. Oğlakların parasal konularda yüzü gülebilir. Peki 17 Eylül Cuma günü burçları neler bekliyor? İşte 17 Eylül Cuma günü burçları bekleyen sürpriz gelişmeler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

17 Eylül 2021 Cuma günü burç yorumlarında gezegenler oldukça hareketli. İkizler alınganlığı bir kenara bırakmalı. Balık burcu dua ve meditasyona önem vermeli. Peki 17 Eylül Cuma günü burçları neler bekliyor? İşte 17 Eylül Cuma günü burçları bekleyen sürpriz gelişmeler...

17 EYLÜL CUMA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Ay sabah saatlerinde Saturnle birlikte kavuşum yapıyor ve Venüs karesi etkinliğini sürdürüyor ve Uranüs gezegeniyle birlikte t kare olan zorlayıcı açıyı bizimle birlikte bırakıyor. 16 Eylül Perşembe günü maddi anlamda artış yaşadıysak burada elde tutmak zorlayıcı olabilir. Eşimizle, sevdiğimiz kişiyle birbirine kenetlenirken hayatın çıkardığı sürpiz planları değerlendirmek, bazı önemli konuları ben demeden biz diyerek çözmek kıymetli olacaktır. Bugün gençlerin kimlerle görüştüğüne oldukça dikkat edelim. Takıntılı kişilere karşı temkinli olalım ve çocuklarımızı kimseye emanet etmemeliyiz. Ay akşamüstü vakitlerinde Kova burcunda seyrederken, böceklerden veya tehlikeli hayvanlardan gelebilecek zararlara da açık olduğumuzu simgeliyor, aman dikkat.

Koç Burcu: Gün içerisinde bazı hayal kırıklıkları, "Ben seviliyor muyum acaba ?" gibi sorular zihninizden geçiyor olabilir. Maddi anlamdaki kaynaklarınıza sahip çıkmak oldukça önemli.

Boğa: Kariyer hayatınızda yöneticilerinizin değişen tutumları karşısında, otoritenizi ortaya koyarak ilerlemek ve haklarınızı aramak önemli. Yeni projeler gelmek üzere biraz sabır.

İkizler: Eşinizin ailesiyle aranızda geçen anlam veremediğiniz konuları içsel anlamda büyütmemeli, kendinizi önemsemelisiniz. Sizden yardım bekliyorlarsa ihmal etmemeye de özen göstermek önemli.

Yengeç: Finansal konularda aniden gelişecek giderler biraz bütçenizi sarsabilir. Özellikle tatil ve seyahatteyseniz dikkatli olmalısınız. Telefon faturalarına da ayrıca dikkat, çünkü fazlaca konuşuyor olabilirsiniz. Eşinizin değişen tutumları, akşam vakitlerinde size yakın olup kenetlenmek istemesi sizi şaşırtabilir.

Aslan: Parasal konularda kendi projelerinizle isminizden söz ettirebilirsiniz. Düşmanlarınızın oldukça dikkatini çektiğiniz günlerden geçerken, ortaklıklarınızdaki değişen tutumlar sizi zorlayabilir. Eşinizle tamam mı devam mı kararları gündemde olabilir, aman dikkat.

Başak: Çalışma ortamınızda sürpriz projeler kapınızı çalabilir. Devam eden projelerinizi herkesle paylaşmamanız sizin için oldukça önemli. Gün içerisinde hayvanlardan ve böceklerden oluşabilecek sıkıntılara açıksınız aman dikkat.

Terazi: Zihninizin ne doğru ne yanlış tam anlamıyla anlamlandıramadığı günlerden geçerken, bu mevcut beraberliğinizi etkiliyor olabilir. Karar vermeden önce sakin adımlarla ilerlemek oldukça önemli. Sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz.

Akrep: Ailenizin içerisinde gerildiğiniz, üzüldüğünüz konular zihninizden geçerken, bir yandan da hayallerinize kavuşmak için çaba harcadığınız projeler gündeminizde olabilir. Uzak yerlere taşınmak istiyorsanız sonradan pişman olmamak için kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Yay: Kariyer, medya, eğitim konularıyla ilgili yeni projeleriniz gündemde. İsminizden söz ettireceğiniz bir döngüye girmek üzeresiniz. Babanız, kardeşlerinizle bilrikte planlayacağınız organizasyonlar ruhunuza iyi gelebilir.

Oğlak: Parasal konularda gelen giden bir enerji bulunuyor, aman dikkat. Projelerinizi değişen şartları da hesaba katarak planlamak oldukça önemli. Hayalinizdeki mesleklerden biri internet ve online çalışmalarla yapılacak ses getirecek projelerse gökyüzü sizi destekliyor, yola devam.

Kova: Kendinizi pek çok ortamda göstereceğiniz güzel bir süreçten geçerken, önemli bir kayıp, ameliyat ve hastane dönemi atlattıysanız, rahata çıkacağınız enerjiler sizinle olacak. İş değişikliği ve planları açısından da gökyüzü sizi destekliyor.

Balık: İlahi yardım kapılarının sonuna kadar açık olduğu, zorluklarınızı kolaylaştıracak enerjiler sizinle birlikte. Dua etmek, meditasyon yapmak, önemli mekanları ziyaret etmek ruhunuza iyi gelebilir. Bazı sırları öğreneceksiniz, kimseye güvenmemeniz gereken günlerden geçerken, gerçekler karşısında mutlaka önlemler alınız.