Günlük burç yorumları 16 Şubat 2021

16 Şubat 2021 burç yorumları ikili ilişkiler hakkında bilgi veriyor. Günlük burç yorumları 16 Şubat Salı gününe enerjili başlayacak. Merkür retrosu devam ederken işlerinizde birtakım yanlışlıklar yapabilirsiniz. Boğa burcunu gergin bir gün, Başak burcunu ise miras konuları bekliyor. Astrolog Ceylin Çelebi'nin 16 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

16 Şubat 2021 burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Günlük burç yorumları ikili ilişkiler, para, aşk ve sağlık konularında yol gösteriyor. Peki, 16 Şubat Salı günü kimler için güzel kimler için yoğun geçecek?

16 ŞUBAT 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

16 Şubat günü Ay tüm Koç burcunda ilerliyor olacak. Sabah güne başlarken ilişkiler adına uyumlu enerjiler var. İkili ilişkilerimizde kendimizi göstermek isteyebiliriz. Ancak iletişim trafiğine dikkat etmeliyiz. Birine gönderilecek bir mesajı başkasına gönderme gibi yanlışlıklar meydana gelebilir zira Merkür retrosu devam ediyor. Akşam saatlerinde içsel anlamda gerginliklerimiz söz konusu olabilir. İşte 16 Şubat Salı burç yorumları...

16 ŞUBAT KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

16 Şubat günü Ay tüm Koç burcunda ilerliyor olacak. Yaratıcılığını aktif bir şekilde kullanıyorsun. Enerjik tavırların iş arkadaşlarını da harekete geçirecek olabilir.

16 ŞUBAT BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

İlişkiler adına uyumlu bir gündesin. Akşam saatlerinde içsel anlamda gerginliklerin olabilir.

16 ŞUBAT İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Yardım dernekleri ile ilgili yerler için harekete geçmen gerekebilir. Çevrendeki insanların beklentilerine cevap verebilmek adına kendini fazla yoruyor olabilirsin.

16 ŞUBAT YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugünlerde halletmen gereken yükümlülüklerin ile ilgili kendini cesurca ortaya koyabilirsin. Sabah güne başlarken ilişkiler adına uyumlu enerjiler var.

16 ŞUBAT ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde eşinin yakın çevresi ile ilgili harekete geçmen gerekebilir. Senden beklenenlere yetişmekte hayli zorlanıyor olabilirsin.

16 ŞUBAT BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Miras ya da nafaka ile ilgili sıcak gelişmeler gündeme gelebilir. Sabah güne başlarken ilişkiler adına uyumlu enerjilerin var.

16 ŞUBAT TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

16 Şubat Salı günü Ay tüm Koç burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerinde kendini göstermek isteyebilirsin. Akşam saatlerinde içsel anlamda gerginliklerin söz konusu olabilir.

16 ŞUBAT AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Bugünlerde çalışanlarını ilgilendiren meselelerde harekete geçmen gerekebilir. Bir aksiyon almadığın takdirde seni zorlayacak durumlar söz konusu olabilir.

16 ŞUBAT YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Aşk hayatında sıcak ve hareketli gelişmeler meydana gelebilir. Ancak iletişim trafiğine dikkat etmelisin. Zira birine atacağın mesajı yanlışlıkla diğer kişiye atabilirsin. Merkür retrosu devam ediyor.

16 ŞUBAT OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu zamanlarda bir ev almayı ya da satmayı düşünüyorsan burada sıcak ve hareketli gelişmeler meydana gelebilir. İmza atmadan önce ince eleyip sık dokuman gerekebilir.

16 ŞUBAT KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bugünlerde kardeşlerinle bir fikir birliğine varmak için kendini ortaya koyabilirsin. Akşam saatlerinde içsel anlamda gerginliklerin söz konusu olabilir.

16 ŞUBAT BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Maddi koşullarında sıcak gelişmeler meydana gelebilir. Alacağın bir para ile rahatlayabilirsin. Kendinden çok çocukların için bir şeyler yapmak istiyorsun.