15 Temmuz 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumlarında fırsatları değerlendirme zamanı

15 Temmuz günlük burç yorumlarında Ay ile Neptün arasındaki uyumlu açı burçları olumlu etkiliyor. Balık burcu uzun zamandır uğraş verdiği şey için başarı elde edebilir, Oğlak burcu önemli bir teklif alabilir. 15 Temmuz'da İkizler burcu projelerle ilgilenebilir, Aslan burcu iş yeri ile alakalı sorunlarla karşılaşabilir. 15 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları sizlerle...

Koç, Akrep, Aslan ya da Kova... Bütün burçlar her gün "günlük burç yorumları nasıl?" diye araştırma yapıyor. 15 Temmuz'da İkizler burcu projelerle ilgilenebilir, Aslan burcu iş yeri ile alakalı sorunlarla karşılaşabilir. 15 Temmuz 2020 burç yorumları aşk,iş ve aile hayatı konularında fikir veriyor. Çarşamba günü Terazi burcunu önemli bir teklif beklerken, Oğlak burcu için karşısına çıkan fırsatlarla dolu bir gün olacak. Astrolog Ceylin Çelebi günlük burç yorumları takipçileri için yükselenleriyle beraber burçları yorumladı. İşte 15 Temmuz 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

15 TEMMUZ 2020 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 15 Temmuz Çarşamba günü Ay Boğa burcunda ilerlemesine devam ediyor olacak. Parasal konularda çevrenle aktif iletişim içerisinde olabilirsin. Öğle saatlerinde güçlü kadınların desteğini alabilirsin.

15 TEMMUZ 2020 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çarşamba günü boyunca parasal konularda plansız hareketlerde bulunmak seni ay sonunda zorlayabilir. Sabah güne başlarken uyumlu enerjiler altındasın. Rüyaların dikkat çekici olabilir.

15 TEMMUZ 2020 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Çarşamba günü boyunca projelerine dönük olarak çalışabilirsin. Günün ikinci yarısında senin için amir pozisyonundaki üstlerinle çatışmalara girmekten uzak durmalısın.

15 TEMMUZ 2020 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Bugünlerde ruhsal çalışmalar yapmak ve spiritüel konularda bilgi toplamak isteyebilirsin. Gün boyunca başlarken uyumlu enerjiler altındasın. Ay Neptün uyumlu açısı saat 14.16’da kesinleşiyor olacak.

BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN

15 Temmuz 2020 burç yorumları! Hangi burçlar güne enerjiyle başlayacak?