15 saniyelik beyin testi! Resimde hangi hayvan var? Zekasına güvenenler için kişilik testi

Optik illüzyonlar var olanla var olmayan resimleri, şekilleri, çizgileri, desenleri sunarak beyni çalıştıran görüntülerdir. Beyni aldatabilir ya da zekaya çağrışım yoluyla oyunlar oynayabilir. Optik illüzyondan oluşan kişilik testleri karakterler hakkında bilgi veriyor. Peki, siz bu resimde ilk hangi hayvanı gördünüz? İşte karakterinizle ilgili şaşıracağınız kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri beynin farklı yönlerini keşfetmeyi sağlar. Optik illüzyonlarla oluşturulan kişilik testleri zekanın yanı sıra karakter özelliklerini de ortaya koyar. Kişinin zihninin bilişsel gücündeki farklılık karakter özelliklerini de etkiler. Bu testlerde tek dikkat etmeniz gereken optik yanılsamada ilk gördüğünüz resim. Bu resimde ilk hangi hayvanı görüyorsunuz? 15 saniyenizi ayırmanızı istiyoruz. 15 saniye odaklandığınızda resimdeki hayvanı kolayca bulabilirsiniz.

RESİMDE İLK HANGİ HAYVANI GÖRDÜNÜZ?

İnsanın kendisine en iyi yatırımı kendini görebileceği işler yapmak. Bunun için de kişinin kendini yüzde yüz tanıması lazım. Peki, siz kendinizi, zekanızı, karakterinizi ne kadar tanıyorsunuz? Kişilik testiyle bunu öğrenebilirsiniz. Resme bakın ve düşünün. Burada hangi hayvan var?

TİMSAHI BULABİLDİNİZ Mİ?

Timsah görenleri tebrik ederiz. Timsahı gördüyseniz siz çelik gibi bir kişiliğe sahipsiniz. Geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkaran ve bundan kuvvet alan kişisiniz. Çevrenizdeki durumların sorumluluğunu üstlenmeyi seviyorsunuz ve baskın bir insansınız. Çoğu zaman başkalarından daha iyi bildiğiniz hissine kapıldığınız için başkalarından emir almaktan hoşlanmazsınız. Duyarlı birisiniz ve güzel şeyler için beklemeyi de bilirsiniz. Zekanızı faydalı işler için kullanmayı bilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara ilham oluyorsunuz. Hayal gücünüz özellikle gelişmiştir ve çok meraklısınızdır. Her zaman ileriyi düşünüyorsun. Sanatı, müziği ve edebiyatı seviyorsun ve başkalarının hiç göremediği ayrıntılara dikkat ediyorsun.