Günlük burç yorumları 15 Ocak 2021

15 Ocak 2021 burç yorumları merak ediliyor. 15 Ocak Cuma günü Koç burcu güne enerjiyle başlayacak, boğalar ise kariyerine odaklanacak. Günlük burç yorumları maddi ve manevi birçok konuya ışık tutuyor. Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 15 Ocak Cuma burç yorumları haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

15 Ocak Cuma gününe Koçlar enerjiyle, yengeçler tartışmalarla uyanacak. Günlük burç yorumları hayata dair yol gösteriyor. 15 Ocak Cuma günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Kendiyle ilgilenen kovalar sağlık konularıyla meşgul olabilir. Ay tüm gün boşlukta olacağından keyifli vakit geçirmeye odaklanmamız veyahut elimizde kalan işleri tamamlamamız yerinde olacaktır. Enerjimiz yüksek olabilir. Sportif faaliyetlere yönelebiliriz. Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 15 Ocak 2021 burç yorumları haberimizde...

15 OCAK KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

15 Ocak Cuma günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Bugün enerjin hayli yüksek olabilir ve sportif aktivitelere yönelebilirsin.

15 OCAK BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugünlerde senin için kariyer hayatında yerini sağlamlaştırmak önemli hâle geliyor. Ay tüm gün boşlukta ilerliyor olacak.

15 OCAK İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay Cuma günü boyunca bir hava elementi burcu olan Kova'da ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde düşüncelerinle sorumlulukların arasında uyumsuzlukların söz konusu olabilir.

15 OCAK YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Miras ya da nafaka benzeri konularda önemli bir tartışma sabah saatlerinde yaşanabilir. Gün boyunca sakin enerjiler var.

15 OCAK ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

13 Ocak tarihindeki yeniay sonrasında Ay tüm gün karşıt burcun olan kovada ilerlemesine devam ediyor olacak. Partnerin ile iletişimin önem kazanıyor.

15 OCAK BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay tüm gün boşlukta olacağından keyifli vakit geçirmeye odaklanman veyahut elinde kalan işlerini tamamlaman yerinde olacaktır. Sağlığınla ilgili konular öne çıkıyor.

15 OCAK TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Çocuklarınla ilişkine odaklanacağın bugün fikirsel ayrılıklar yaşaman olağan gözüküyor. Onlara kendi fikrini dayatmak isteyebilirsin.

15 OCAK AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sabah saatlerinde enerji hayli yüksek bir şekilde kendini gösteriyor olacak. Ev içerisinde önemli düzenlemeler yapmak önemli hale gelebilir.

15 OCAK YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Yakın çevre akrabalarınla ilişkilerinin yoğunlaştığı bugünlerde bir konuda fikir birliğine ulaşmaya çabalayabilirsiniz.

15 OCAK OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Yüksek enerjiye sahip olduğum bugün sportif faaliyetler içerisinde bulunmak sana kendini iyi hissettirebilir.

15 OCAK KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Gün boyunca kendinle ilgili konulara ve sağlığınla ilgili konulara yöneliyorsun. Gün boyunca yeni bir iş başlatmaman yerinde olacaktır.

15 OCAK BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Ay tüm gün Kova burcunda ilerliyorken rüyalarınla ilgili konular öne çıkabilir. Bir kadından önemli bir destek alabilirsin.