15 Eylül 2021 Çarşamba günü burç yorumları! Burçlara evlilik müjdesi

15 Eylül 2021 Çarşamba günü burç yorumları merak ediliyor. 15 Eylül 2021 Çarşamba günü burçları güzel enerjiler bekleyebilir. Kova can sıkıcı günleri geride bırakabilir. Boğa tatil planları yapabilir. Peki 15 Eylül 2021 Çarşamba günü burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

15 Eylül 2021 Çarşamba günü burç yorumlarında yenilikler göze çarpıyor. Yay parasal konularda atılgan olabilir. eki 15 Eylül 2021 Çarşamba günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

15 EYLÜL 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Ay Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Sabah saatlerinde Ay Facies sabit yıldızıyla birlikte kavuşum yapıyor. Kemiklerinizde ağrılarla sabah saatlerine uyanabilir ve hassasiyet yaşanabilir. Ay'ın öğleden sonraki transiti gece vakitlerine doğru Alya ve Vega sabit yıldızlarıyla birlikte kavuşum yapacak olup, Yeniay'ın büyüyen enerjisiyle birlikte emek veren pek çok kişiyi zirveye çıkaracak şans ve fırsatları bize sunacak. Fırsatların altındaki tek tehlike maddi anlamda büyük bir karşılık alamamak olabilir, ancak zaman içerisinde verilen emeklerin karşılığıda ilerleyen zamanlarda eminim ki sizi her türlü anlamda güçlendirecektir.

Ayrıca Mars bugün Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler ve finansal konularda uyum, adalet ve denge arayışımız fazlaca olacak. Ruhumuz sanat ve sevgi isteyecek. Bir kısmımız yuva kurmak ve evlilik hazırlıkları yapıyor olacak.

Koç: Kariyer alanında güzel yükselişlere ve yöneticilerinizden alacağınız destekle parlayacağınız güzel bir gün. Ailenizle vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir.

Boğa: Sevdiğiniz kişinin ailesinden alacağınız destek sizi çok mutlu edecek. Uzak seyahatler gündeminizde, tatil planı yapıyor olabilirsiniz.

İkizler: Finansal konularda beklediğiniz gelişmeler, kredi ve yapılandırmalar için şanslı bir gün. Sevdiğiniz kişiyle birbirinize kenetleneceksiniz.

Yengeç: Arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Kısa seyahatler ya da dönüş planları gündeminizde olabilir. Ben-sen kavgalarına aman dikkat.

Aslan: İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız şanslı destekler bulunuyor. Sağlığınızla ilgili bir süreçten geçiyorsanız toparlandığınız güzel bir gün.

Başak: Yeni bir aşk teklifi karşınızda bulunuyor olabilir eğer ki kalbiniz boşsa. Eşinizden değer göreceğiniz kıymetli bir vakit. Çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Terazi: Annenizden yana destek göreceğiniz, sizin gelişiminiz için belki maddi belki de manevi güzellikler geliyor olabilir. Evinizin içini gün içerisinde yabancılara açmamanız önemli.

Akrep: Yeni bir eğitim planınız bulunuyorsa kalabalıkların içinde isminizden bahsedilebilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Yabancılardan destek almak ve planlarınız gerçekleştirecek enerjiler sizinle.

Yay: Parasal kaynaklarla ilgili atılımlarınızın dönüşlerinizi alabileceğiniz, eğer ki yöneticilerinizle konuşmak istiyorsanız bugün onlardan destek göreceğiniz önemli bir gün.

Oğlak: Kendinizi her türlü ortamda üstat, yönetici olarak göstereceğiniz belki medya belki de uluslararası platformlarda kendinizden bahsettireceğiniz enerjiler sizinle. Hukuksal konularla ilgili çözüm yolları sizin yanınızda.

Kova: İç dünyanızda gün içerisinde daha uyumlu olabilir, 7 Eylül haftasındaki belirsiz ve canınızı sıkan konuların çözüm yollarını bulmuş olabilirsiniz. Önemli bir ameliyat ve operasyon geçiyorsanız olumlu geçeceğini söyleyebilirim.

Balık: Kalabalıkların içerisinde kendinizi göstereceksiniz. Eşinizle birlikte hayallerinizi gerçekleştirecek enerjiler sizinle birlikte. İkinci bebek planı olanlar sürpizlere açık.