İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun kilo verme sırrı! 140'dan 76 kiloya düşüren diyet...

Uraz Kaygılaroğlu pek çok insanın hafızasında ''Pis Yedili'' dizisinde canlandırdığı ''Canburger'' karakteri ile kalmıştı. Uyguladığı diyet sayesinde adeta bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu, tam 64 kilo vermeyi başardı. Ayrıca kilo verme sırrını da paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, zayıflamak isteyen birçok insana adeta umut ışığı oldu. İşte o diyet formülünün detayları…

Kilo verme sürecinin ardından tığ gibi olan Uraz Kaygılaroğlu, zayıflamak isteyen birçok insanın da dikkatini çekmeyi başardı. Pis Yedili dizisi ile adeta hafızalara kazınan ünlü oyuncu, uyguladığı diyet sayesinde adeta bambaşka birisine dönüştü. Kilo vermek isteyenler tarafından Uraz Kaygılaroğlu'nun diyet sırrı da merak konusu oldu.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN KİLO VERME SIRRI

Pis Yedili dizisi ile pek çok kişinin hafızasında kalan Uraz Kaygılaroğlu, uyguladığı diyet sayesinde 2 yıl içerisinde 140'dan 76 kiloya düşmeyi başardı. Tam 64 kilo vermeyi başaran ünlü oyuncu, kilo vermek isteyen birçok insanın da dikkatini çekmeyi başardı.

Diyet listesinde birçok besinin olduğunu belirten Uraz Kaygılaroğlu, kilo verme yolculuğuna annesinin ısrarları sonucunda başladığını da aktardı. Ayrıca Uraz Kaygılaroğlu'nun kilo verme süreci 2 yıl sürdü.

140'DAN 76 KİLOYA DÜŞÜREN DİYET

Kilo verme sürecinde uyguladığı diyet sayesinde adeta bambaşka birisine dönüşen Uraz Kaygılaroğlu, 140'dan 76 kiloya düşmeyi başardı. Zayıflamak isteyen birçok insan, Uraz Kaygılaroğlu'nun diyet sırrını da merak etti. İşte ünlü oyuncunun merak konusu olan diyet sırrı;

Kahvaltı Öncesi: 1 bardak ılık su ve 1 bardak normal sıcaklıktaki su.

Kahvaltı: 2 adet dilim beyaz peynir (60 gr) ya da 1 adet yumurta. Ek olarak 1 adet dilim peynir, bol çiğ sebze ve 2 adet ince dilim ekmek (50 gr).

Kuşluk: 1 porsiyon taze meyve.

Öğlen: 2 veya 3 adet köfte ya da aynı miktarda et. Ek olarak, 1 adet dilim ince ekmek ve bol salata (biraz zeytinyağı eklenmeli).

İkindi: 2 dilim ince ekmek (50 gr) ve 1 dilim beyaz peynir.

Akşam: 2 su bardağı ayran ya da 1 su bardağı yoğurt. Ek olarak, bol salata (biraz zeytinyağı ilaveli) ve 1 adet dilim ince ekmek.

Gece: Bir avuç ceviz, fındık ya da badem.

Günlük: 15 bardak (2 ya da 3 litre) su. Ek olarak, 3 öğün sonrasında da 3 adet portakal.