140'dan 76 kiloya bu diyet ile düştü! İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırrı...

Uraz Kaygılaroğlu yaptığı diyet ile 140'dan 76 kiloya düşmeyi başardı. Başarılı oyuncunun fazlaca kilo vermesi adeta gündemde yankı da uyandırdı. Nitekim zayıflamak isteyen birçok insan, Uraz Kaygılaroğlu'nun diyet sırrını da merak etti. İşte ünlü oyuncunun zayıflama sırrı…

Uraz Kaygılaroğlu, ''Pis Yedili'' dizisinde canlandırdığı ''Canburger'' karakteri ile birçok kişinin hafızasında yer edinmeyi başarmıştı. Dizide kilolu olarak hatırlanan ünlü oyuncu, 2 yıl içerisinde 64 kilo vermeyi başararak, 140 kilodan 76'ya düştü. Zayıflamak isteyen birçok insanın dikkatini de çekebilen ünlü oyuncu, diyet sırrını da paylaştı.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN ZAYIFLAMA SIRRI

Zayıflamasının ardından pek çok insanın dikkatini çekmeyi başarabilen Uraz Kaygılaroğlu, annesinin ısrarları ile diyetisyene başvurduğunu belirtti. Ayrıca diyetisyenin önerdiği listede birçok yiyeceğin bulunduğu da aktardı. Bunun yanı sıra Uraz Kaygılaroğlu, diyet sürecinin 2 yıl sürdüğünü belirtti. Sonucunda ise, 140 kilodan 76 kiloya inmeyi başardı.

Zayıflama sürecinin ardından fit bir görünüm elde edebilen Uraz Kaygılaroğlu, kilo vermek isteyenlere de adeta örnek oldu. Nitekim zayıflama sırrını da açıklayan ünlü oyuncunun diyet listesi fazlaca dikkat çekti.

DİYET LİSTESİ

Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sürecinde uyguladığı diyet, kilo vermek isteyen birçok insanın dikkatini çekti. Nitekim uyguladığı diyet ile 140 kilodan 76'ya düşmeyi başaran Uraz Kaygılaroğlu, zayıflamak isteyenlere de adeta umut ışığı oldu. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun söz konusu zayıflama sırrı;

Kahvaltı Öncesi: 1 bardak ılık ve 1 bardak normal sıcaklıktaki su.

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir (60 gr) veya 1 yumurta ile 1 dilim peynir. 2 adet ince dilim ekmek (50 gr) ve bol çiğ sebze.

Kuşluk: 1 porsiyon taze meyve.

Öğlen: 2 ila 3 köfte ya da aynı miktarda et. 1 adet ince dilim ekmek ve bol salata (az miktarda zeytinyağı ilaveli).

İkindi: 1 dilim beyaz peynir ile 2 adet ince dilim ekmek (50 gr).

Akşam: 8 ila 10 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 su bardağı ayran veya 1 su bardağı yoğurt, 1 adet ince dilim ekmek ve bol salata (az miktarda zeytinyağı ilaveli).

Gece: Bir avuç badem, ceviz ya da fındık.

Ek Olarak: Günde 15 bardak (2 ila 3 litre) su ve 3 öğünün ardından da 3 adet portakal.

3 adımda 22 kilo verdiren diyet! İşte Ata Demirer'in zayıflama sırrı