14 Temmuz 2021 burç yorumları! Oğlak dikkatli Terazi cesur

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü burç yorumları merak ediliyor. 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü burçları neşeli bir gün bekliyor. Başak burcu hayatını düzene koyuyor. Yengeç burcu sevildiğini hissediyor. Peki, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürprizler neler?

AKSAM.COM.TR

Astrolog T. Ceylin Çelebi

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü burçları hareketli bir gün bekliyor. Yay değişikliklere çabuk alışabilir. Terazi uzun zaman sonra cesur davranabilir. Peki, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürprizler neler? İşte cevabı...

14 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

14 Temmuz Çarşamba günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Bugün yapmak istediklerimizle ilgili gereken cesareti kendimizde buluyor olacağız. Öğle saatlerinde beklenmedik gelişmeler yüzümüzü güldürebilir.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

14 Temmuz Çarşamba günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Evcil hayvanlarının bakımları ile ilgilenmen gerekebilir. Sabah saatlerinde işlerinde beklenmedik güzel gelişmeler ortaya çıkabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Çocuklarınla ilgili konuların öne çıktığı Çarşamba günü onların hayatlarını ilgilendiren konularda düzenlemeler yapman gerekebilir. Akşam saatlerinde seni yanıltacak durumlardan uzak kalmalısın.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Çarşamba günü evinle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Bugün evinle ilgili işlemler yapmak istiyorsan dikkatli olman iyi olacaktır.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Gün içerisinde cömert tavırların ile herkesin sevgisini kazanıyor olacaksın. Kardeşlerinle ilişkilerine önem vermen gereken bir gün. Eleştirel tutumuna dikkat etmen iyi olacaktır.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Parasal meselelerde ihtiyatlı davranman gereken bir gün seni bekliyor olacak. Etrafındaki insanlara karşı temkinli olmalısın. Seni yanıltmaya çalışacak insanlar karşına çıkabilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Kendinle ilgili önemli düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Bir şeyleri yoluna sokmak için uygun bir gün olabilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sabah saatlerinde yapmak istediğin işler ile ilgili gereken cesareti kendinde buluyor olacaksın. Akşam saatlerinde işlerini yoluna sokmakta zorlanabilirsin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Gün boyunca arkadaşlarınla aranda eleştirel tutumun nedeniyle zorlanabilirsin. Daha yapıcı bir şekilde yaklaşman iyi olacaktır. Sabah saatlerinde yüksek enerjiyle güne başlıyorsun.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Özel ilişkilerinde uyum yakalamakta zorlanmayacağın bir gündesin. Akşam saatlerinde hassas enerjiler altında olabilirsin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Eşinin ailesinden biri tarafından gelen eleştiri canını sıkabilir. İletişim konusunda bugün daha temkinli olman gerekebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ödemelerin ile ilgili birtakım düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Para alışverişi içerisinde olman durumunda dikkatli olman iyi olacaktır.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Özel ilişkilerine odaklandığın bir gündesin. Akşam saatlerinde yapman gereken şeyler için acele kararlar vermekten uzak durmalısın.