14 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Kimler için güzel bir pazar olacak?

14 Şubat 2021 burç yorumları özellikle Sevgililer Günü olması dolayısıyla aşk konusunda araştırılıyor. Peki, 14 Şubat kimler için sevgi dolu kimler için yalnız geçecek? 14 Şubat Pazar günü Boğalar için güzel bir gün, yay burcu için fırsat dolu bir gün olabilir. Günlük burç yorumları beklentilerinizi yansıtıyor. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 14 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

14 Şubat 2021 burç yorumları araştırılıyor. 14 Şubat Pazar günü Ay Balık burcunda ilerliyor. 14 Şubat Pazar günü Boğalar için güzel bir gün, yay burcu için fırsat dolu bir gün olabilir. Saat 10.28 ile 18.54 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bu saatler arasına almaman iyi olacaktır. Sonrasında Ay Koç burcuna geçiş yapacak. Mars ile Neptün'ün uyumlu açısı yaratıcı çalışmalarda bulunmamız adına destekleyici gözüküyor. İç sesinizin yansıması olan günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. İşte 14 Şubat Pazar burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

14 Şubat pazar günü Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Saat 18.54'te Ay senin burcuna geçiş yapacak. Günün büyük bölümünde arkandan çevrilen işlerle ilgili dikkatli olmalısın.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Arkadaşlarınla birlikte organizasyonlarda bulunabileceğin günlerdesin. Sabah güne başlarken içsel gücün hayli yüksek olacak gözüküyor.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Hedeflerinle ilgili konularda fedakârlık göstermen gereken durumlar söz konusu olabilir. Sabah güne başlarken içsel gücün hayli yüksek olacak olabilir.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ay'ın Balık burcunda olacağı günün büyük çoğunluğunda ruhsal konulara yönelebilirsin. Sabah güne başlarken içsel gücün hayli yüksek.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde ortağından veya eşinden parasal olarak yardım görebilirsin. Saat 10.28 ile 18.54 arasında Ay boşlukta olacak.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Ay karşıt burcunda ilerliyor olacak bugün. İkili ilişkilerinde zorlanmalar olabilir. Genel anlamda yoğun enerjilerin olduğu bir gündesin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Bugünlerde sorumluluklarınla ilgili fedakârlıklar içerisinde bulunuyor olacaksın. Saat 10.28 ile 18.54 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli işlerini bu saatler arasına almaman iyi olacaktır.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay'ın Balık burcunda olacağı Pazar günü boyunca bilhassa günün ilk zamanlarında çocuklarınla birlikte yaratıcı ve eğitici aktiviteler planlayabilirsiniz.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugünlerde ailenle ilgili hassasiyetlerin artacak olabilir. Öğleden sonra kadınlardan yana fırsatlar ayağına gelebilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Kardeşlerin ya da yakın çevre akrabalarınla ilgili hassasiyetlerinin yoğun olacağı bir zaman dilimindesin. Sabah güne başlarken içsel gücün hayli yüksek olacak olabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Birikimlerini doğru değerlendirmen gereken bir süreçtesin. Senin için önemli bir kadın yardımıyla bugün bir fırsat elde edebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Ay Saat 10.28 ile 18.54 arasında boşlukta olacak. Önemli işlerini bu saatler arasına almaman iyi olacaktır. Sonrasında parasal konularına odaklanıyor olacaksın.

15-21 Şubat 2021 haftalık burç yorumları! Haftanın konusu para ve iletişim