14 Mart 2021 burç yorumları! Aşk, sağlık ve para konularında günlük burç yorumları

14 Mart 2021 burç yorumları alınan kararlara ve planlarda belirleyici rol oynuyor. 14 Mart 2021 burç yorumları Yengeçlerde aşka, İkizlerde enerjiye dikkat çekiyor. Günlük burç yorumlarını her gün ilgiyle takip edenler aşk, sağlık ve para yorumlarını merak ediyor. Peki, 14 Mart Pazar günü hangi konular ön planda? İşte 14 Mart 2021 koç, boğa, ikizler, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

14 Mart 2021 koç, boğa, ikizler, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu ilgiyle takip ediliyor. 14 Mart 2021 burç yorumları Yengeçlerde aşka, İkizlerde enerjiye dikkat çekiyor. 14 Mart Pazar günü Ay 02.44'de Koç burcuna geçiş yapacak. Venüs Neptün etkileşiminin etkin olacağı bugün aşk ilişkileri bakımından güzel enerjiler var. Yeni ay sonrasında iştahımızın daha da arttığını fark edebiliriz. Ay 13 Mart 19.37 sonrasından saat 02.44'e kadar boşlukta olacak. Gece çalışanlar bu zamana kadar yeni bir iş başlatmamaya dikkat etmeli. İşte 14 Mart 2021 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

14 Mart Pazar günü Ay 02.44'de Koç burcuna geçiş yapacak. Aşk ilişkileri bakımından güzel enerjiler var. Aklında olmayan konular gün boyunca seni meşgul edebilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Bir kadın eliyle gelecek yardım bir işinin hızlıca halledilmesini sağlayacak. Zodyağın en iştahlı burcu olarak yeniay sonrasında iştahının daha da arttığını fark edebilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay saat 02.44'e kadar boşlukta olacak. Gece çalışan biriysen bu zamana kadar yeni bir iş başlatmamaya dikkat etmelisin. Değişken enerjilerin yüksek olacağı bir gün.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugün evde kalıp çalışmak için güzel bir motivasyona sahipsin. Aşk ilişkilerin açısından da güzel enerjiler var.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Hisseli kazanımlarınla ilgili konular öne çıkıyor. İkili ilişkilerinde güzel enerjiler var.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Balık burcundaki yeniay sonrasında bugün evde kalıp düzenlemelerini yapmak isteyebilirsin. Hızlı bir şekilde aksiyon almak istediğin konular adına uygun enerjiler var.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Günlük rutin ortamında değişken enerjiler var. Sevdiklerini koruman gereken durumlar ortaya çıkabilir.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Çocuklarınla birlikte vakit geçirmekten hoşlandığın bir gündesin. Ay'ın Koç burcuna geçeceği gece saatlerinden sonra baş ağrıları yaşayabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Ne zamandır aklında olan bir proje ile ilgili ailenden bir kişiden güzel bir destek görebilirsin. Akşam saatlerinde partnerinle çatışmalara dikkat etmelisin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Kardeşlerinden alacağın bir destek az da olsa bir yarana merhem olabilir. Gün içerisinde zihinsel konularda zorlanmaların söz konusu olabilir.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Elindeki işlerini tamamlamak adına uygun enerjiler var. Parasal konular sabah saatlerinde zihnini meşgul edebilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Değişken enerjiler güne hakimken planların bozulabilir. Hassasiyetin bilhassa günün ikinci yarısında partnerinle ilgili olarak artabilir.