14 Eylül 2021 Salı günü burç yorumları! İş yerinde gerginliklere dikkat

14 Eylül 2021 Salı günü burç yorumları merak ediliyor. 14 Eylül 2021 Salı günü ayın hareketlerine bağlı olarak göçmen ve mülteci konusu gündemde olabilir. Burçları genel olarak sabır göstermeleri gereken yorucu ve sıkıcı bir tempo bekleyebilir. Peki 14 Eylül 2021 Salı günü burçları neler bekliyor? İşte burçları bekleyen sürpriz gelişmeler...

14 Eylül 2021 Salı günü burç yorumları genel olarak can sıkıcı olabilir. Koç burcu işverenine ani tepkiler vermekten kaçınmalı. Aslan burcu projeleri konusunda gizliliği korumalı. Peki 14 Eylül 2021 Salı günü burçları neler bekliyor? İşte burçları bekleyen sürpriz gelişmeler...

14 EYLÜL 2021 SALI GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Ay sabah saatlerinde Galaktik Merkez ile kavuşum yapıyor olacak. Zihninizden geçen soruları sesli sorarsanız eş zamanlıklarla birlikte size işaretlerin geleceğini söyleyebilirim. Ay'ın saat 13.00 sularında 29 derecedeki konumu ciddi anlamda her birimizi zorlayacak gibi görünüyor. Özellikle göçmenler, yurtdışı, yabancılar ve dini eylemler dünya çapında gündemde olabilir. Ayrıca sabah saatlerinden öğleden sonra 15.00 civarlarına kadar trafikte de oldukça dikkatli olmalıyız.

Ay saat 15.00 sularında Oğlak burcuna geçiş yapıyor olacak ve gece 23.00 sularına kadar verimsiz bir konumda. İşlerimizde aksama, trafikte kalma, uzun süren boş telefon konuşmaları, yemeğin dibini yakma, temizlik yapıyorsak çokca yorulduğumuzu, toplantıların sonuçlarını alamadığımızı görebiliriz. Ay Oğlak burcunun temsilcisi Saturn Venüs karesiyle birlikte beraberliklerimizde değersizlik duygusu hakimken, karşımızdaki kişilere haksızlık yapmaya da meğilli olabiliriz. Sonradan pişman olmamak adına birbirimize kenetlenmek önemli.

KOÇ: İş sözleşmeleri ve yabancılardan gelecek sürpiz haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra 15.00 sularından sonra kariyer konusunda atacağınız adımlar çok da verimli sonuçlar alamamanıza sebep olabilir. Yöneticilerinizle gerilime dikkat.

BOĞA: Finansal konular, ameliyatlar gün içerisinde biraz canınızı sıkabilir. Eğitim, toplantı ya da hukuki konulardaki belirsizlikleri büyütmemeli, zihnen kendinize özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Eşinizdeki gerilimli konuların bir anda büyümesi muhtemel, dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra borçlanmak riskli olabilir. Geri almayı beklediğiniz ödemeleriniz bulunuyorsa gün içerisinde sonuçsuz kalabilir, yarını değerlendirmek daha iyi olacaktır.

YENGEÇ: İş hayatınızdaki gerilimleri büyütmemelisiniz. Bazen sevdikleriniz için fazlaca yorulmanın karşılığında neler görüyorum ben diye düşünüyor olabilirsiniz. Kendinize özen göstermeniz gereken kıymetli bir gün.

ASLAN: İş hayatınızda belirsiz bazı konular gündeminizde. Hakkınıza girenlere karşı biraz mesafeli olabilirsiniz. Projeleriniz hakkında ketum davranmak önemli.

BAŞAK: Eski niyeti ciddi beraberliklerden gelen haberler biraz can sıkıcı olabilir. Geçmişteki belirsizlikleri tekrar mı yaşamak yoksa en doğru zamanda gelmesi gerekene kalbi mi açmak? Seçim sizin.

TERAZİ: Anneniz, babanızla birbirinizi anlayamadığınız bir sürecin içerisinden geçiyor olabilirsiniz. Onların sağlığıyla ilgilendiğiniz bir süreci yaşıyorsanız gün içerisinde özellikle öğleden sonra 15.00 den sonra biraz kendinize zaman tanımak kıymetli olacaktır.

AKREP: Arkadaşlarınızla kısa seyahat planları yapabilir, bazı hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Gün içerisinde trafikte kalma, toplantıları bitirememe ve ucu bucağı olmayan telefon konuşmaları zamanınızı alabilir.

YAY: Finansal konulardaki belirsiz adımlar bugün zihninizde dönüp duruyor olabilir. Yöneticilerinizle problemlerinizi bugün yerine yarın paylaşmak daha iyi olacaktır. Sağlığa dikkat.

OĞLAK: Kendinizi yorgun hissedeceğiniz enerjiler altındasınız. Yabancılar, önemli bir sınıf ve eğitim organizasyonu bulunuyorsa grupların içerisinde zaman zaman yaşanabilecek sıkıntılar biraz huzursuz hissettirebilir.

KOVA: Kendi kabuğunuza çekilmek ne kadar fayda sağlayacak? İçte bir yerde sırları saklamak zaman zaman yorucu olabilir. Finansal kaynaklarda borçlanma ve kayıplara gün içerisinde dikkat.

BALIK: Eşinizle arkadaş ortamlarınızda bulunmak, belki çocuğunuzun eğitimi hakkında kalabalık bir ortamda bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Hayallerinizi sesli söyleyin sürpiz enerjiler sizinle birlikte olabilir.