14 Ekim 2021 burç yorumlarını bekleyen konular: Seyahat, para, kariyer, aşk

14 Ekim 2021 burç yorumları planları etkiliyor. Peki, günlük burç yorumları kimler için ne anlama geliyor? Kimleri güzel bir perşembe bekliyor? Ertelediğiniz ve planladığınız işleri tekrar gündeminize alabilirsiniz, çünkü gökyüzünün enerjisi sizden yana olacak. İşte 14 Ekim Perşembe burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

14 Ekim 2021 burç yorumları iş ve aşk hayatına dair bilgi veriyor. Günlük burç yorumlarını her gün ilgiyle takip edenler için Astrolog Özlem Recep tüm detaylarıyla yazdı. Ertelediğiniz ve planladığınız işleri tekrar gündeminize alabilirsiniz, çünkü gökyüzünün enerjisi sizden yana olacak. Yay burcunu seyahat Oğlak burcunu parasal konular bekliyor. İşte 14 Ekim Perşembe burç yorumları...

14 EKİM PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Ay Kova burcuna geçişiyle birlikte güne başlıyoruz. Ay Satürn gezegeniyle gün içerisinde kavuşum yapıyor olacak. Zorlayıcı, otoriter ve baskıcı olabiliriz. Gün içerisinde karamsar olmaya ve geçmişi düşünmeye oldukça meyilliyken, Satürn'ün negatifini azaltmak için kuşları beslemek, lapis lazuli ya da mavi safir takmak ruhunuza iyi gelebilir. Uzunca süredir planladığımız, alt yapısını oluşturduğumuz pek çok konunun zeminini disipline olup tamamlamak için gökyüzü bizlere destek verecek. Gün içerisinde devlet, hukuk, önemli bir iş ya da vatandaşlık başvurularının sonuçlarını alabiliriz.

KOÇ BURCU

Kalabalıkların arasındaki otoriter yapınız ve karamsar tutumunuz dikkatleri üstünüzde toplamaya yetiyor diyebilirim. Eşinizle ilgili geleceğe dair konuları konuşmak için gökyüzü sizi destekliyor.

BOĞA BURCU

Kariyerinizle ilgili sıkıntı yaşadığınız konulardan çıkardığınız derslerin bulunduğu, yöneticilerinizle restleştiğiniz önemli bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla uyumu bulmak durumunda kalabileceğiniz enerjiler bulunuyor.

İKİZLER BURCU

Geçmiş aşk, beraberliklerle ilgili hukuksal konular gündeminizde olabilir. Eşinizin ailesiyle ilgili küslüklere dikkat.

YENGEÇ BURCU

Ailenizin içerisinde gerçekleşen sıkıntılar, parasal konularda korkularınızın tetiklenmesine sebep verebilir. Dengeyi bulmak önemli.

ASLAN BURCU

Beraberliğinizde yeni bir sürece geçmek ne kadar doğru şimdi karar zamanı. Ortaklık ya da önemli bir iş anlaşmasının bir dönüm noktasını yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Parasal konularla ilgili çalışma ve takım arkadaşlarınızın desteği ya da önemli bir projenin gündeme gelmesiyle rahatlamalar yaşanması muhtemel.

TERAZİ BURCU

Beraberliğinizde yaşadığınız problemleri zamana bırakmak oldukça kıymetli olabilir. Çocuklarınızla ilgilenmeli ve onların yanında bulunmalısınız

AKREP BURCU

Aile içinizdeki dengeyi bulmak her ne kadar zorlu olsa da önemli sıkıntılarınızın çözümü sanırım onların gönlünü kazanmaktan geçiyor diyebiliriz.

YAY BURCU

Seyahatler ve organizasyonlar, durmayan telefon görüşmeleri. Adeta bulunduğunuz ortamın popüler kişisi sizsiniz. Keyfini çıkarın derim.

OĞLAK BURCU

Parasal konular dengeye girmese de önemli zorlukları göğüsleyebilecek alt yapı sizinle birlikte. Uzlaşmayı deneyebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken günlerden geçmektesiniz. Kendinizi göstereceğiniz pek çok konu karşınızda dururken, otorite olduğunuzu hatırlatmak pek çok kişiye karşı iyi olacak gibi görünüyor.

BALIK BURCU

Zorlandığınız önemli bir fizik tedavi ya da sinir sisteminizle ilgili bir problem bulunuyorsa iyileşmeniz yakın, biraz daha sabır etmelisiniz. Karamsar ve kurban rolünden çıkarsanız gökyüzü sizin yanınızda.

Buluttan nem kapan 3 burç

Seçtiğin seyahate göre aşk hayatını anlatıyoruz

Konuşunca susmayan 3 burç