14-20 Haziran haftalık burç yorumları yayında! Şans ve fırsatlar gerileyebilir

14-20 Haziran 2021 haftalık burç yorumları her hafta ilgiyle takip ediliyor. Haftanın öne çıkan burçlarını ve konularını detaylı bir şekilde ele aldık. Güneş tutulması ile birlikte oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlayacak. Şans ve fırsatları farkında olmadan kaçırabilirsiniz. Haberimizin içerisinden 14-20 Haziran 2021 haftalık burç yorumlarına ulaşabilirsiniz.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

14-20 Haziran 2021 haftalık burç yorumları planları belirlemek için yol gösteriyor. Bu hafta kimleri neler bekliyor? Hafta sonu ikili ilişkilerinize ve eşinize odaklanabilir, fikir tartışmaları yaşayabilirsiniz. Haftalık burç yorumları aşk, iş ve aile hayatına yönelik birçok konuda yol gösteriyor. İşte merak edilen 14-20 Haziran 2021 haftalık burç yorumları...

14 HAZİRAN-20 HAZİRAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

14 Haziran haftasına Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Hafta başında Güneş Neptün karesi ve Satürn Uranüs karesinin etkileriyle birlikte hassas ve alıngan bir enerjide olabiliriz. Aynı zamanda bizleri kısıtlamaya çalışan durumlar karşında özgürleşme isteğimizin arttığını fark edebiliriz. Cuma günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Güneş tutulması ile birlikte oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Pazar günü Jüpiter Balık burcunda retro hareketine başlayacak. Kişisel haritalarımızda Balık burcunun bulunduğu hayat alanlarımızda bir süredir yakaladığımız şans ve fırsatların etkisinin gerilediğini fark edebiliriz.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar, 14 Haziran haftasına Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Hafta başında aileniz ve çocuklarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Güneş Neptün karesi otorite figürleriniz ile olan iletişiminizde zorlayıcı durumları getirebilir. Hafta ortasında özgürlüğünüzün kısıtlanmaya çalışılmasına tepkiniz sert olabilir. Hafta sonuna doğru Ay Başak burcunda ilerliyorken evinizle ilgili çalışmalarınız, günlük rutin işlerinizle ilgili detaylı uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Cuma günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla Güneş tutulma ile oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinize ve eşinize odaklanabilirsiniz. Tartışmalara karşı bilhassa Pazar günü dikkatli olmanızda yarar var. Jüpiter'in retro hareketine geçmesiyle birlikte hastaneler ya da kapalı alanlarla ilgili fırsatların duraksadığını fark edebilirsiniz. Hepinize bolluk, bereket ve güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar, 14 Haziran haftasına başlarken Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Haliyle sizlerin de yuva alanlarınızda daha fazla otoritenizi göstermek isteyeceğiniz durumlar öne çıkıyor olacak. Hafta ortasında Ay Başak burcunda ilerliyorken çocuklarınızın okulları veya genel işleri ile ilgili düzenlemek, toparlamak istedikleriniz açısından verimli birkaç gün geçirebilirsiniz. Perşembe günü ilişkilerinizde fikir tartışmaları yaşayabilirsiniz. Cuma günü Ay Terazi burcuna geçecek ve sizlerin günlük mesleki alanlarınızla ilgili olarak daha görünür sonuçlar elde etmeniz açısından önemli bir gün olacak gözüküyor. Pazar günü günün ikinci yarısında Ay karşıt burcunuz olan Boğa burcuna geçecek. İkili ilişkilerinize odaklanıyor olacaksınız. Pazar günü Jüpiter retro hareketine başlayacak. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınızdaki bolluk ve bereket bu dönemde eski hızını kaybedebilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 14 Haziran haftasında yoğun koşturmalı bir hafta sizleri bekliyor. Pazartesi günü Ay ve Uranüs zorlayıcı açısı ani kararlar almaya yatkın olacağınız bir zaman diliminde olduğunuzu vurguluyor. Parasal konularınızla ilgili tüm işlerinizi haftanın ikinci yarısına ertelemeniz yerinde olacaktır. Çarşamba günü daha sakin kalmanız gereken bir gün olacak. Hafta ortasında Ay'ın Başak burcuna geçmesiyle birlikte daha çok ev alanlarınızda temizliğe ve düzene vakit ayırmak istiyor olacaksınız. Cuma günü Terazi burcuna geçecek olan Ay ile birlikte çocukları olanlarınız varsa onların okul hayatlarını ilgilendiren bir konuda daha görünür sonuçlar elde etmek adına kafa yorabilirsiniz. Ay da ilk dördün fazında ilerleyeceği için aklınızdakileri gerçekleştirmek adına olumlu birkaç gün sizleri bekliyor. Pazar günü Jüpiter'in retro hareketine geçmesiyle birlikte kariyer alanınızda elde ettiğiniz birtakım teklifler ve fırsatların durduğunu deneyimleyebilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 14 ve 20 Haziran haftasına girerken parasal kazanımlarınızın öne çıktığı bir süreç sizler için başlıyor olacak. Pazartesi günü gün boyunca aşırı hassas ve çabuk etki altında kalan bir tavırda olabilirsiniz. Salı günü iletişim konuları öne çıkıyor olacak. Sizi kısıtlamaya çalışacak enerjiler karşısında sert bir tavır alabilirsiniz. Hafta ortasında ne zamandır yapmak istediğiniz bir konu ile ilgili kararlı bir şekilde ilerlediğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Parasal konular hafta sonuna doğru kafanızı kurcalayabilir. Bilhassa perşembe günü görüşmelerinize dikkat etmenizde yarar var. Tartışmalara açık bir günde olabilirsiniz. Cuma günü itibariyle evinizle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Pazar günü Jüpiter Balık burcunda retro hareketine başlıyor olacak. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili olan işlerinizde elde etmeye başladığınız şans ve fırsatların bir süreliğine duraksamaya başladığını fark edebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 14 Haziran Ay sizin burcunuzda giriyor olacağız. Pazartesi günü daha kendi kendinize kalmaya özen göstermenizde yarar var. Saç ve cilt bakımı gibi işlerinize haftanın ilk günlerinde odaklanmak isteğinde olacaksınız. Hafta ortasında daha çok parasal konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü özel ilişkilerinizdeki sürtüşmelere dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Terazi burcunda ilerleyen Ay ile birlikte yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizi tamamlamak üzere hareket ediyor olacaksınız. Güneş tutulması zamanı başlattığınız projeleriniz varsa bunları Ay'ın ilk dördün fazında ilerlediği hafta sonuna doğru duyurmak adına uygun bir süreçten geçiyor olacaksınız. Pazar günü Jüpiter Balık burcunda retro hareketine geçecek. Miras, nafaka ya da ortak kazanımlarınız ile ilgili işleriniz varsa burada bir süredir kazanımlarınızda güzel fırsatlar deneyimliyordunuz ancak şimdi birtakım duraksama durumlarını deneyimleyebilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 14-20 Haziran haftasına Ay Aslan burcunda giriyor olacağız. Geri planda kalmış konularınızla ilgili cesaretle adım atıp işlerinizi düzenlemek adına haftanın ilk günlerini değerlendirebilirsiniz. Ancak Güneş Neptün karesinin de gerçekleşeceği pazartesi gününe dikkat zira bugün hassas bir yapıda olabilirsiniz. Çarşamba günü Ay Başak burcuna geçecek. Hafta ortasında kişisel bakımınızla ilgili düzenlemeler yapmak için uygun günlerde olacaksınız. Hafta sonu parasal konularınızla ilgili daha önce başlatmış olduğunuz işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Pazar günü başlayacak Jüpiter'in retro hareketi ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda elde ettiğiniz birtakım şans ve fırsatlarda duraksamalar olduğunu deneyimleyebilirsiniz. Hepinize güze ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Bu haftanın başında sosyal çevrenizle ilgili konular dikkat çekiyor olacak. Pazartesi günü önemli kararlar almamaya dikkat etmenizde yarar var. Zorlayıcı açıların söz konusu olduğu bugün içsel anlamda gergin bir enerjide olabilirsiniz. Hafta ortasında Ay Başak burcuna geçecek. Geri planda kalmış olan konularınıza odaklanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay sizin burcunuza geçiyor olacak. Kendinizle ilgili daha önce başlattığınız ancak tamamlayamadığınız birtakım işlerinizi toparlamak üzere, Ay'ın ilk dördün fazına geçişiyle de birlikte harekete geçebilirsiniz. Pazar günü Jüpiter Retro hareketine başlıyor olacak. Mesleki alanlarınızda elde ettiğiniz şans ve fırsatların bu süreçle birlikte duraksadığını fark edebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 14 ve 20 Haziran haftasında yoğun enerjiler bilhassa kariyeriniz ile ilgili alanda meydana gelebilir. Ay Aslan burcundayken kariyerinizle ilgili konularda daha fazla kendinizi öne çıkarmanız adına sizleri destekliyor olacak. Ancak bilhassa pazartesi günü otorite figürleriniz ile olan görüşmelerinize dikkat etmenizde yarar var. Kafa karışıklığı yaratacak durumlar meydana gelebilir. Hafta başında ödemeleriniz ve banka işlerinizle ilgili alanlarda görüşmeleriniz yoğun olabilir ancak parasal konularınızı haftanın ikinci yarısına ertelemenizde yarar var. Hafta ortasında sosyal çevrenizden kişiler ile görüşmeleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru Ay Terazi burcunda ilerliyorken rüyalarınızı öne çıkartabilir. Pazar günü Jüpiter Balık burcunda retro hareketine geçiyor olacak. Aşk ve ilişkiler alanlarınızda size gelen iyicil etkilerin bu süreçte duraksadığını, yavaşladığını deneyimleyebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 14 ve 20 Haziran haftasına Ay Aslan burcundayken başlıyoruz. Hafta başında uluslararası alanlardaki işlerinizi organize etmek ve görüşmelerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz ancak gerginliklere dikkat etmeli ve iş hayatınızdan kişilerle tartışmalara girmemeye önem vermelisiniz. Hafta ortasında çocuklarınızın rutin işleri ile ilgilenmek için uygun zamanlarda olacaksınız. Cuma günü Terazi burcuna geçen Ay ile birlikte kariyerinizden gelen kazançlarınızla ilgili konular sizler için daha önemli hale gelebilir. Sürüncemede kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Pazar günü Jüpiter'in Balık burcunda retro hareketine başlamasıyla birlikte evinizle ilgili konularda bir süredir yakaladığınız fırsatların ortadan kalktığını ve daha fazla düşünmeniz gereken durumların olduğunu deneyimleyebilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 14 ve 20 Haziran haftasına Ay Aslan burcunda ve ortak paylaşımlarınızla ilgili konuları öne çıkartıyor olacak. Bugünlerde ortak kazanımlarınızı organize etmek ve otoritenizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Salı günü Satürn ile Uranüs arasındaki kare açı sizi kısıtlayıcı durumların söz konusu olacağını ve bunlardan özgürleşme isteğinizin de baskın olacağını gösteriyor. Cuma günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor dolayısıyla tutulma ile oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor olacak. Bununla birlikte uzak yerlerle ilgili işlerinizi düzenlemeniz adına uygun ve sakin enerjiler var. Hafta sonu kariyerinizle ilgili olarak daha öncesinde başlatmış olduğunuz işlerinizi tamamlamak üzere harekete geçebilirsiniz. Pazar günü ise gerginlikler söz konusu olabilir. Çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmenizde yarar var. Jüpiter Retro hareketine pazar günü başlayacak. İletişim ve kısa seyahatleriniz alanındaki şans ve fırsatların bu süreçte tekrar değerlendirmeniz gereken birtakım pürüzleri olduğunu fark edebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, Hafta başında ikili ilişkilerinize daha fazla kafa yoruyor olacaksınız. Eşinizle aranızda kimin dediği olacak tartışması yaşanabilir. Bilhassa pazartesi günü hassas ve gereğinden fazla alıngan bir enerjide olabilirsiniz. Bilhassa salı günü ani kararlar almamaya çalışın. Cuma günü itibariyle özel ilişkilerinizde sağlam temeller atmak adına harekete geçebilirsiniz. Cuma günü itibariyle Ay Başak burcunda ilerliyorken ortak paylaşımlarınızla ilgili olarak birtakım düzenlemeler içerisinde olmanız gerekebilir. Hafta sonu yabancılar ve eşinizin yakın çevresi ile ilgili konularda daha önce başlatmış olduğunuz birtakım görüşmelerinizin tamamlanması adına gayret sarf edebilirsiniz. Pazar günü itibariyle bir süredir parasal konularınızda elde ettiğiniz şans ve fırsatlarla ilgili bir duraksama dönemine girdiğinizi fark edebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 14 Haziran haftasına Ay Aslan burcunda ilerlerken başlıyor olacağız. Günlük rutin işlerinizle ilgili organize olmanız gereken durumlar olabilir. Çarşamba günü Ay Başak burcuna geçecek. Hafta ortasında eşinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Güneş tutulması ile birlikte oluşan olaylarınızı göstermek adına uygun bir süreçtesiniz. Hafta sonu ile birlikte sizlerin ödemeler ve hisseli paylaşımlar alanınızda süregelen işlerinizin tamamlanması durumları söz konusu olabilir. Pazar günü Jüpiter sizin burcunuzda geri hareketine başlıyor olacak. Bir süredir size gelen güzel tekliflerin bu süreçte duraksadığını, geri çekildiğini fark edebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

14 Haziran - 20 Haziran 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

13 Haziran 2021 14.16 13 Haziran 2021 21.22

15 Haziran 2021 20.27 16 Haziran 2021 06.02

18 Haziran 2021 06.54 18 Haziran 2021 11.54

20 Haziran 2021 13.52 20 Haziran 2021 14.58